Βαθμολογία

Ήττα 3-2 για τον Οικονόμο στην Καλαμπάκα...

Με ήττα 3-2 στην Καλαμπάκα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην φετινή ιδιάζουσα διοργάνωση της Γ' Εθνικής ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος με το αποτέλεσμα αυτό έδωσε το δικαίωμα στην νικήτρια ομάδα των Μετεώρων να τον ξεπεράσει στην τελική κατάταξη. Σε κάθε περίπτωση και αν δεν προκύψει οποιοδήποτε παράπλευρο κέρδος από ενδεχόμενη αλλαγή του αριθμού των υποβιβαζομένων ομάδων, οι Τσαριτσανιώτες θα κληθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην μεγάλη κατηγορία του Νομού Λάρισας, στην οποία θα επιστρέψουν μετά από τρία χρόνια.
Υπό συνθήκες καύσωνα διεξήχθη ο αγώνας στο "Βασίλειος Καρακίτσιος" της Καλαμπάκας και η πρώτη σημαντική στιγμή καταγράφηκε στο 20', όταν σε μονομαχία Γερεντέ - Μιφτάρι καταλογίστηκε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων και υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων αλλά ο εκτελεστής Β.Αλμπάνης αστόχησε, στέλνοντας την μπάλλα αρκετά έξω από την εστία του Κατωτικίδη.Η εξέλιξη αυτή λειτούργησε ευεργετικά για τους "πρασίνους" και στο 23' ο Στ.Δραχαλίβας με άψογο φαλτσαριστό σουτ από αριστερά νίκησε τον Γκουλιώνη, ανοίγοντας το σκορ (0-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σύντομα (51'), όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργάκη, ο Γκόβαρης με κοντινό σουτ εκμεταλλεύθηκε την σύγχυση που επικράτησε στην περιοχή των φιλοξενουμένων, ενώ στο 52' σουτ του Μουλτσιά έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία.Η πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Οικονόμο χάθηκε στο 59', όταν ο Ντάλλας "σημάδεψε" το αριστερό δοκάρι του Γκουλιώνη, ο οποίος γυρίζοντας να δει την κατάληξη της μπάλλας την είδε να επιστρέφει πάνω του!Σαν να μην έφθανε αυτό για την ομάδα του Νίκου Φώλλα, στο 72' σε σουτ του Μαλάκου, ο Κατωτικίδης απέκρουσε ασταθώς, δίνοντας την ευκαιρία στον καραδοκούντα Γερεντέ να πετύχει εξ επαφής το 2-1.
Με διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής, όμως, ο Χάρης Μουλτσιάς έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα (77', 2-2) αλλά τρία λεπτά αργότερα, ο Κατωτικίδης δεν εξουδετέρωσε την νέα προσπάθεια των γηπεδούχων και ο Νάκος με σουτ στην ανυπεράσπιστη πλέον εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Ανεπαρκής η διαιτησία του άπειρου Βολιώτη Ηλία Πλακιά (βοηθοί οι Κώστας Τασιόπουλος - Λευτέρης Θάνος), που βαρύνεται με το ότι - παρά την γενική απαίτηση - αρνήθηκε να πραγματοποιήσει "cooling break" στο πρώτο ημίχρονο, παρότι η θερμοκρασία άγγιζε τους 35 βαθμούς Κελσίου!Παράλληλα, δεν αντιλήφθηκε καν το φάουλ που έγινε επί του Ντελή και οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του (18') και την μεταφορά του στο εφημερεύον Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ άσκησε μονομερώς πειθαρχικό έλεγχο "κιτρινίζοντας" τους Μιφτάρι (32') και Ντάλλα (79') και επιδεικνύοντας ανοχή σε παραβάσεις των γηπεδούχων.
ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (Γιώργος Ράτζας): Γκουλιώνης (86' Κατσίκας), Τσιγαρίδας, Φωτίκας (52' Νάκος), Ρόμπος, Γεωργάκης, Παπαευθυμίου (86' Καταρέλος), Γκόβαρης (63' Αλ.Αλμπάνης), Μερτσιώτης, Β.Αλμπάνης, Γερεντές (86' Παπαγεωργίου), Μαλάκος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Κατωτικίδης, Παϊτέρης, Μπουμπουνάρας, Ντελής (18' λ.τρ. Ντάλλας), Αλεξόπουλος, Χ.Μουλτσιάς, Ποτός (61' Ντούφας), Μιφτάρι, Βλαχάκης, Χατζηλιόντας, Στ.Δραχαλίβας.
* Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού εις μνήμην του Βαγγέλη Φορτούνη, παλαιμάχου παίκτη των Μετεώρων και θείου του διεθνούς παίκτη του Ολυμπιακού που απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών.Στο Φύλλο Αγώνος δεν υπήρχε σχετική εντολή της διοργανώτριας αλλά οι παράγοντες του Οικονόμου δεν έφεραν - όπως ήταν λογικό - καμμία αντίρρηση.