Βαθμολογία

Αλλάζει ο καιρός από την Δευτέρα με βροχές και μπόρες (video)

Μπορεί πολλοί να έτρεξαν στις παραλίες για να να απολαύσουν την ηλιοφάνεια και τον καλό καιρό, όμως η θερμοκρασία φαίνεται πως θα πέσει σύντομα ενώ πρόκειται να εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα όπως βροχές και χαλάζι.

Η ηλιοφάνεια των τελευταίων ημερών θα εξαφανιστεί σε μερικές περιοχές, καθώς θα εμφανιστούν σύννεφα που θα φέρουν ισχυρές μπόρες.

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι τη Δευτέρα, προς αργά το μεσημέρι και το απόγευμα, θα συννεφιάσει κατά τόπους και στη βόρεια χώρα, από αργά το μεσημέρι και κυρίως από το απόγευμα και τις πρώτες βραδινές ώρες, ο καιρός θα γίνει αρκετά άστατος.

Κυρίως από τα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας και τα δυτικότερα: στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη, θα δεχθούν διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες.

«Την Τρίτη, τις μεσημβρινές ώρες, αλλά και μετά το μεσημέρι προς το απόγευμα, στις περισσότερες κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές θα βγάλει καταιγιδο-σύννεφα ή μπόρες, σύννεφα που θα φέρουν και κάποιες βροχές, μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες – που δεν αποκλείεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα και να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο και χαλάζι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

">http://

in.gr