Βαθμολογία

ΑΕΠ Κοζάνης: «Άδικο να κρίνεται έτσι η ομάδα…»

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας ξεκαθαρίζει πως η ΑΕΠ Κοζάνης πρέπει να μείνει σε επαγγελματική κατηγορία. Η δήλωσή του:

«Μετά από αρκετά χρόνια μια ομάδα από τον νομό μας και γενικά από την Δυτική Μακεδονία βρέθηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια ομάδα ρομαντικών φίλων μέσα σε λίγα χρόνια έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

Βήμα – βήμα με πολύ κόπο, δουλειά, μεθοδικότητα και προπάντων με απίστευτο κουράγιο, κατάφεραν αυτό που στην ποδοσφαιρική κοινωνία του τόπου μας φάνταζε ακατόρθωτο.

Ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής με ταλέντο, πολλοί εξ αυτών σε μικρή ηλικία, τους δόθηκαν ευκαιρίες και εφόδια για να αναδείξουν το ταλέντο τους με τη συμμετοχή τους σε επαγγελματική κατηγορία.

Ποδοσφαιριστές που μέσα σε επαγγελματικές συνθήκες που τους προσέφεραν, κατάφεραν να ανεβάσουν το ατομικό τους επίπεδο και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Δεν είναι δίκαιο για το ποδόσφαιρο του Νομού μας και της Δυτικής Μακεδονίας να μην υπάρχει ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες, πρέπει να βρεθεί λύση, όπως φυσικά και για τις άλλες ομάδες, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν που όλοι γνωρίζουμε και πρέπει να αναδείξουμε την ιδιαιτερότητά τους.

Ομάδα με οργάνωση και σωστή οικονομική διαχείριση δεν μπορεί να κρίνεται σε ένα πρωτάθλημα λίγων εβδομάδων όπως αυτό πραγματοποιήθηκε.

Πρέπει στους ανθρώπους της να δοθούν τα εύσημα για την βοήθεια που προσφέρουν στο ποδόσφαιρο της περιοχής και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για να πετύχουν το σκοπό τους, που είναι και σκοπός όλων των ομάδων.

Πρέπει λοιπόν να βοηθούμε και να αγκαλιάζουμε τέτοιες, αλλά και άλλες προσπάθειες που στόχο έχουν την ανάδειξη και την προοπτική του ποδοσφαίρου μας».

Πηγή: Ματιές στα Σπορ