Βαθμολογία

Αποχώρηση στον Λεβαδειακό

Την αποχώρησή του από τον Λεβαδειακό ανακοίνωσε ο Ζήσης Καραχάλιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά το μήνυμα του στο facebook:

 
«Ήρθε η στιγμή μετά από 5 χρόνια να αποχωρήσω από την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας που είχα ως όνειρο από μικρό παιδί!!! Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος του Λεβαδειακού και τιμή μου ως αρχηγός… Η μόνη πικρία και στεναχώρια που μένει όλα αυτά τα χρόνια είναι που η ομάδα δεν κατάφερε να γυρίσει εκεί που την βρήκα στην super league…

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γυρίσει άμεσα εκεί που της αξίζει!!!! Η αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη θα μείνει ανεξίτηλη!!! Θέλω να ευχαριστώ προσωπικά όλους τους προπονητές γυμναστές φυσικοθεραπευτές συμπαίκτες για την συνεργασία που είχαμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φροντιστές που μ παρείχαν τα πάντα!!! (συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον). Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και προσωπικά στον κύριο Κομπότη που ήταν σε όλα δίπλα μου και δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα!!! Εις το επανιδείν!!!».