Βαθμολογία

Survivor: Μειώνονται τα επεισόδια την άλλη εβδομάδα

Μπορεί την άλλη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ να διαφημίζει μεγάλα έπαθλα, δυνατές στιγμές και αλλαγή στρατηγικής καθώς το παιχνίδι γίνεται ομαδικό από αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 21.00, ωστόσο, την άλλη εβδομάδα μειώνονται και τα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, δεν θα προβληθεί επεισόδιο την Τετάρτη 9 Ιουνίου και επίσημα σύμφωνα με το κανάλι είναι θέμα προγραμματισμού χωρίς να δίνονται περιατέρω εξηγήσεις για αυτή την αλλαγή. Ωστόσο, η τροποποίηση προγράμματος καθόλου τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται καθώς συμπίπτει με τον τελικό του MasterChef που προφανώς τα στελέχη του ΣΚΑΪ φοβήθηκαν καθώς το τελευταίο διάστημα το παιχνίδι περιπέτειας εμφανίζει αισθητή πτώση στα νούμερα τηλεθεάσης.

Από την Κυριακή, πάντως, το SURVIVOR ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα! Οι επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία.

Τα… «ματσαρίσματα» γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών ενώ δε θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον, τρεις.

Στα Συμβούλια του νησιού θα αναδεικνύονται οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπειτα από υπόδειξη των παικτών που έχουν εξασφαλίσει την ασυλία. Πόσο στρατηγικά θα αποφασίζουν οι νικητές; Όσο πιο κοντά ερχόμαστε στον τελικό τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα έπαθλα, με την αγωνία να κορυφώνεται! Ποιος θα αναδειχτεί ο απόλυτος Survivor;

tinasmess.gr