Βαθμολογία

Champions League: Στην Κωνσταντινούπολη ο τελικός του 2023!

Champions League: Μετά την αλλαγή πλάνων το 2020 και το 2021, αποφασίζει η UEFA να διεξαχθεί ο τελικός στην Κωνσταντινούπολη το 2023!

Ο κορονοϊός έφερε τη… φούσκα και τον τελικό του Champions League στη Λισαβόνα για το 2020. Αλλάζοντας τα αρχικά πλάνα που ήταν να διεξαχθεί η αναμέτρηση που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη. Φέτος, ο τελικός θα γινόταν στην Πόλη, όμως τα μέτρα για τον κορονοϊό και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί της Αγγλίας, έφεραν τελικά την αλλαγή έδρας και τη διεξαγωγή στο Πόρτο!

Μετά από δύο σεζόν που άλλαξαν τα δεδομένα που ήθελαν τον τελικό να γίνεται στην Κωνσταντινούπολη, η απόφαση της UEFA είναι να γίνει τελικά το κρισιμότερο ματς του Champions League στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πόλης, το 2023! Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, όμως οι αποφάσεις έχουν ληφθεί.

Η χρονιά είναι αυτή που θέλουν οι Τούρκοι, καθώς συμπληρώνουν 100 χρόνια απ’ τη δημιουργία του κράτους. Παράλληλα, η UEFA φέρεται να είναι έτοιμη να αποφασίσει τη διεξαγωγή των κληρώσεων του Champions League και του Europa League, τόσο για την σεζόν 2021-22 όσο και για το 2022-23! Αν και ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί αυτή η απόφαση.

onsports.gr