Βαθμολογία

Στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Καπουτζίδης...

Εδώ και πολύ καιρό ακούμε ότι η εταιρία παραγωγής που θα αναλάβει τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν σε διαπραγματεύσεις τόσο με το Mega, όσο με την ΕΡΤ και τη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Τελικά ο κύβος ερρίφθη και  η συμφωνία έκλεισε. Η μίνι σειρά «Σέρρες» που γράφει ο Γιώργος θα προβληθεί από τη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Παρόλο που ο σταθμός έχει περιορίσει φέτος τη μυθοπλασία, αφού στο καθημερινό πρόγραμμα της επόμενης σεζόν θα υπάρχουν μόνο ο «Ήλιος» και οι «Άγριες Μέλισσες», θέλει να ενισχύσει την πλατφόρμα που ετοιμάζει με σίριαλ υψηλών προδιαγραφών σαν και αυτά που βλέπουμε στο Netflix. Ένα από αυτά θα είναι λοιπόν και οι «Σέρρες». Πρόκειται για μία πολύ ωραία κωμωδία που ένα μέρος του θα γυριστεί στις Σέρρες που είναι και ο τόπος καταγωγής του δημιουργού.

Για τη νέα σειρά του Καπουτζίδη συζητούν ο Γιώργος Γάλλος, η Λένα Δροσάκη, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Πάνος Νάτσης, ενώ χτες και σήμερα στα στούντιο Κάππα του κ. Καραγιάννη γίνονταν κάστινγκ.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε δέκα επεισόδια και θα ξεκινήσει να γυρίζεται μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο. Πάντως, όσοι έχουν διαβάσει τα πρώτα επεισόδια υποστηρίζουν ότι είναι η καλύτερη σειρά που έχει γράψει ο Καπουτζίδης.

-Το ρεπορτάζ ανήκει στον Γιάννη Πουλόπουλο.