Βαθμολογία

Αυτή είναι η νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΟPEN

Στη μυθοπλασία θα ποντάρει την επόμενη σεζόν το ΟΡΕΝ εντάσσοντας στο πρόγραμμά της και μία καινούργια καθημερινή σειρά και μάλιστα με πολύ γνωστή και πετυχημένη υπογραφή.

Την καινούργια σεζόν το κανάλι της Παιανίας έχει αποκτήσει τα δικαιώματα της ισραηλινής σειράς Life Isn’t Everything που έχει διασκευαστεί με επιτυχία σε πολλές χώρες και την απόδοση στα ελληνικά έχουν αναλάβει ο Αντώνης Ανδρής, μαζί με τη Ρένα Ρίγγα, τη Μαργαρίτα Γερογιάννη και μια ευρύτερη συγγραφική ομάδα, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράφει η Μαρία Λάφη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ερμηνεύσουν ο  Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Ευσταθία Τσαπαρέλη, αλλά και οι: Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, αλλά και η Άννα Αδριανού σε έναν ρόλο έκπληξη!

Η έκπληξη όμως… είναι διπλή, καθώς είναι γνωστό πως εκτός από πολύ καλή ηθοποιός η Άννα Ανδριανού είναι και πετυχημένη σεναριογράφος, έχοντας υπογράψει πολλές γνωστές σειρές, όπως τις: Επιθυμίες, Επαφή, Κλεμμένα όνειρα και πολλές πολλές ακόμα. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου εκτός από την παρουσία της ως ηθοποιός στην κωμική σειρά είναι η δημιουργός και της άλλης σειράς του ΟΡΕΝ, της καθημερινής, που βασίζεται σε ιδέα δική της και θα έχει και την επιμέλειά του σεναρίου.

Τίτλος της πρωτότυπης σειράς «Η τελευταία ώρα» και πρόκειται για μία δραματική σειρά αλλά με πολύ… μυστήριο και ανατροπές στην ιστορία που έχει «πλέξει» η Άννα Ανδριανού, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να δούμε πολύ γνωστούς και καλούς ηθοποιούς. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η σειρά αναμένεται να βγει στον αέρα του ΟΡΕΝ γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου και να προβάλλεται… κοντά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων… είτε πριν… είτε μετά, ανάλογα με το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς