Βαθμολογία

Κώτσιος: «Να ξαναγίνουμε οικογένεια»

Μία ακόμα προσθήκη έγινε από την ΠΑΕ ΑΕΛ στο τεχνικό τιμ της, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, καθώς με τη σύμφωνη γνώμη του Κώστα Φραντζέσκου προστέθηκε και ο Λαρισαίος Ηλίας Κώτσιος, με σημαντική καριέρα σε ΑΕΛ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ερασιτεχνικές ομάδες του Ίκαρου Νεάπολης (πρώτος προπονητής ο Κώστας Κουτσοπάγος) και στη συνέχεια του Ηρακλή Λάρισας.

Ο Ηλίας Κώτσιος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Κένταυρο Βριλησσίων που αγωνίζονταν στην Α ΕΠΣ Αθηνών. Στη συνέχεια υπήρξε βοηθός του Μπάμπη Τεννέ στην ομάδα της Λαμίας στη Super League 1.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει στη Λάρισα η πρώτη σύσκεψη του τεχνικού επιτελείου που αποτελούν οι: Φραντζέσκος, Ζιώγας, Κώτσιος, Μαντζιώκας και Τσώτσας.

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μέλος της τεχνικής ηγεσίας Ηλίας Κώτσιος δήλωσε: «Χαίρομαι που γυρνάω στην πόλη μου και εδώ που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Χαίρομαι που επιστρέφω στην ΑΕΛ και ελπίζω να βοηθήσω να πάμε καλά τη νέα χρονιά και να ξαναγίνουμε οικογένεια όπως ήταν η ομάδα κάθε φορά που πανηγύριζε τίτλο».