Βαθμολογία

Ηρακλής Λάρισας: Ανανέωσε με όλο το τεχνικό τιμ, στηρίζει Μπουχλαριώτη

Με ανακοίνωσή του ο Ηρακλής Λάρισας κάνει γνωστό πως ανανέωσε τη συνεργασία του με το επιτυχημένο τεχνικό επιτελείο και για τη νέα σεζόν. Παράλληλα η διοίκηση του Ηρακλή τονίζει πως θα στηρίξει στις επόμενες εκλογές τον πρόεδρο της ένωσης κ. Μπουχλαριώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αυτή την φωτογραφία θέλουμε να  ανακοινώσουμε  την συνέχιση συνεργασίας και την νέα χρονιά με όλο το επιτελείο της ομάδας (τον προπονητή μας Χρήστο Χατζηλιάδη, τον συνεργάτη του Θάνο Τριανταφυλλόπουλο, τον γυμναστή Κωνσταντίνο Λιάπη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Πέτρο Καραναστάση και τον φροντιστή Γιώργο Κώστα).

Στο σημερινό παιχνίδι, χρησιμοποιήθηκαν πολλά νέα παιδιά από την Ακαδημία μας και απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Μπράβο τους για την αγωνιστικότητα τους και την ποιότητα τους.

 Εύχομαι στον ΠΟΕ καλή παραμονή, ώστε  η χρονιά να ολοκληρωθεί με τις μικρότερες δυνατές απώλειες για την  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας και να είναι και την νέα χρονιά δυνατή ως ένωση με 3 ομάδες στην Γ Εθνική.

Εύχομαι στον ιστορικό Οικονόμο Τσαριτσάνης να βρει την δύναμη να επιστρέψει ξανά γιατί δεν του αξίζει το τοπικό πρωτάθλημα αλλά τα ντέρμπι της Γ Εθνικής έστω και με συνοικιακά σωματεία σαν εμάς.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ και το προσωπικό της για όλη την βοήθεια που μας παρείχαν στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα και να ευχηθώ καλή επιτυχία στον πρόεδρο της ένωσης Κο Δημήτρη Μπουχλαριώτη στις εκλογές της 29ης Ιουνίου, τον οποίο ως Ηρακλής Λάρισας δηλώνουμε δημόσια ότι θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις στις εκλογές».