Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε με Παπαδόπουλο

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα υπερασπίζεται την εστία του Αστέρα Τρίπολης έως το 2024. Τα βασικά στελέχη του κρατά στην Τρίπολη ο Αστέρας, καθώς σειρά στον χορό των ανανεώσεων πήρε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο Μακεδόνας γκολκίπερ μοιράστηκε φέτος τον χρόνο συμμετοχής με τον νεαρό Αντώνη Τσιφτσή και οι Αρκάδες φρόντισαν να δέσουν και τους δύο στην ομάδα.

Ο Παπαδόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης για ακόμη τρία χρόνια και στη συνέχεια εξέφρασε τη χαρά του γι’ αυτή την εξέλιξη. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω, όπως κάνω πάντα, με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και να τους δικαιώσω. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος στον Αστέρα και θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ελπίζω ότι τη νέα σεζόν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα έχουμε κοντά μας και τους φιλάθλους μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Παπαδόπουλο για ακόμη τρία χρόνια».