Βαθμολογία

Λιάγκας: «Με χαρά δέχθηκα αμέσως»

Ο νέος αντιπρόεδρος της ΑΕΛ και γνωστός δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, μίλησε στο gazzetta τονίζοντας πως θέλησε τώρα να βοηθήσει τους «βυσσινί» σε μια δύσκολη περίοδο και όχι στα εύκολα. Όπως είπε περιμένει και ο ίδιος στη νέα συνάντηση που θα υπάρξει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια να μάθει τον ρόλο του, προκειμένου να μπορεί να μιλήσει με μεγαλύτερη σιγουριά.

Για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ, μας ανέφερε τα εξής: 
«Εγώ έτσι και αλλιώς αγαπάω την πατρίδα μου, γι’ αυτό άλλωστε όταν κατέβηκα υποψήφιος στις εκλογές κατέβηκα στην Λάρισα, οπουδήποτε μου έχει ζητηθεί να βοηθήσω το έχω κάνει. Για το συγκεκριμένο πόστο μου το ζήτησε ο Αλέξης που είναι χρόνια φίλος μου και γείτονας και θεώρησα πως είναι μια καλή περίοδος για να ακουστεί περισσότερο η ομάδα της πόλης μας. Μόλις μου το ζήτησε το έκανα με χαρά και δέχθηκα αμέσως». 
 
Για τον ρόλο που θα έχει στην ΠΑΕ, αν δηλαδή θα είναι κάτι συγκεκριμένο: 
«Κοιτάξτε να δείτε. Είμαι ένας άνθρωπος που μένει στην Αθήνα και δεν θα μπορώ να βρίσκομαι συνέχεια στη Λάρισα. Όσον αφορά τον ρόλο, σίγουρα θα είναι ουσιαστικός, όμως τις επέμενες ημέρες θα μπορούμε να ξέρουμε με λεπτομέρειες». 
 
Για το αν η ενασχόληση με την ΑΕΛ προέκυψε ξαφνικά ή το συζήταγε καιρό με τον Αλέξη Κούγια:
«Η αλήθεια είναι πως το συζητάμε καιρό, γιατί ο Αλέξης γνωρίζει την αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη. Είπαμε να το κάνουμε τώρα στα δύσκολα και όχι στα εύκολα και εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να βοηθήσω τώρα, αλλά το πώς θα μπορώ να το πω με λεπτομέρειες, το επόμενο διάστημα».