Βαθμολογία

Koύγιας: Περιμένω άμεσα μία σοβαρή πρόταση...

Η άμεση ανταπόκριση - τοποθέτηση του κ. Κούγια στην ανοικτή συζήτηση που διοργανώθηκε σήμερα για τα 57 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΛ και το μέλλον της

Πληροφορήθηκα την πολύ υψηλού επιπέδου ανοιχτή συζήτηση, την οποία διοργάνωσε η Δημοτική παράταξη του Δημάρχου κ. Καλογιάννη, της οποίας παράταξης πρωταγωνιστικά μέλη είναι τα μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και περιμένω άμεσα από τον κ. Δήμαρχο Λαρισαίων μία σοβαρή πρόταση αγοράς, ή από τον ίδιο ή από τον Δήμο Λαρισαίων, του 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ που αγόρασα τον Ιούλιο του 2015, του προπονητικού κέντρου στα Δένδρα που αγόρασα το 2015 και ήταν ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη και Δήμου Τυρνάβου, των δύο πούλμαν που αγόρασα, του ραδιοφώνου της ΑΕΛ που ίδρυσα, χρηματοδότησα και χρηματοδοτώ, της μπουτίκ της ΑΕΛ και των 25 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν συμβόλαια διάρκειας από 2 έως 5 χρόνια με καταπληκτικές ηλικίες και οι οποίοι με τους μετριότερους υπολογισμούς αξίζουν περισσότερα από 5.000.000€ (μόνο ο Πινακάς τις επόμενες ημέρες θα πουληθεί με ποσό μεγαλύτερο των 2.000.000€) και να ληφθεί σοβαρά υπόψη, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, ότι στο ποσό το οποίο θα μου προσφερθεί θα πρέπει να συμπεριληφθεί και το υπάρχον ποσό στους τραπεζικούς λογαριασμούς και το ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΛ ύψους 1.300.000€.

Υ.Γ. Είμαι βέβαιος γιατί γνωρίζω το ήθος του κ. Καλογιάννη, ότι δεν ήταν από αυτούς που έβριζαν εν χωρώ την νεκρή μητέρα μου και εμένα.

Το σίγουρο είναι ότι ούτε η μητέρα μου ήταν πόρνη, αλλά μία αληθινή κυρία, ούτε εγώ έχω τίποτα ανώμαλες συνήθειες.

Επαναλαμβάνω ότι περιμένω άμεσα μία σοβαρή πρόταση και ελπίζω να μην είναι αντίστοιχη της προεκλογικής υποσχέσεως του κ. Δημάρχου, ότι μόλις γίνει Δήμαρχος το AEL FC ARENA θα περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου Λαρισαίων.

Το τονίζω και πάλι ότι θεωρώ το κ. Καλογιάννη σοβαρό άνθρωπο και ένθερμο οπαδό της ΑΕΛ, αφού δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα στα 6 χρόνια που είμαι ιδιοκτήτης και είμαι βέβαιος ότι όπως έχει λύσει όλα τα προβλήματα του Δήμου Λαρισαίων, θα λύσει και το ακανθώδες πρόβλημα του παρόντος και του μέλλοντος της ΑΕΛ.