Βαθμολογία

Και του χρόνου στη Γ' Εθνική ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Μία πραγματική ΟΜΑΔΑ φτιαγμένη από «ατσάλι» είναι αυτή του Ηρακλή Λάρισας. Στα… δύσκολα έδειξε χαρακτήρα και παρέμεινε στην κατηγορία κάτι που άξιζε άλλωστε. Η σοβαρότητα και η οργάνωση της διοίκησης και συγκεκριμένα του προέδρου κ. Λάμπρου Ιωακείμ σπανίζει στις μέρες μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΦΗΚΗ: Χρήστος Γκατζούλης

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε ο Ηρακλής Λάρισας μιας και επικράτησε εκτός έδρας της Φήκης με 2-3 την Τετάρτη (26/5) και εξασφάλισε έτσι την παραμονή του στην κατηγορία, δύο στροφές πριν πέσει η αυλαία του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ηρακλής είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και εκεί δείχνει την αξία του. Αυτό έκανε και στη Φήκη και πλέον τα τελευταία δύο παιχνίδια θα μπορέσει να τα παίξει χωρίς το άγχος της παραμονής.

Στο ματς της Φήκης που διεξήχθη κάτω από έντονη ζέστη (αναγκαστικές ο διαιτητής να κάνει δύο διακοπές για νερό) οι «κυανόλευκοι» των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί-αποφασιστικοί στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν πανάξια στην επικράτηση.

Ο Γιάννης Χριστίδης ήταν αυτός που μόλις στο 10΄με εξαιρετικό σουτ (δοκάρι και μέσα) έβαλε σε θέση βολής τον Ηρακλή και στο 70΄ο Γιώργος Κακαβίτσης έβαλε γερά θεμέλια για το τρίποντο γράφοντας το 0-2.

Στο 80’ ο Νίκος Ναρίνογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-3 χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσε (81΄, 84΄) ο Ζέρβας.

Να τονίσουμε πως ο Ηρακλής έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ με τους Γκουρσάνη, Κακαβίτση, Ζαφειρίου. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 73’ με τον Τσιαφίτσα.

ΦΗΚΗ (Τ. Ρούσσας): Ντάσκας, Τεντολούρης (88’ Μακρής), Τζέλης (70’ Mπαμπατσιάς), Μωραΐτης, Κιτσόπουλος, Καλαμαράς (88’ Μπακάλη), Σκαρλέας, Ιωάννου (83’ Στεργίου), Μπέτσας, Ζέρβας, Τσιαφίτσας (83’ Δρόσος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Στοϊνοβιτς Χ., Ναρίνογλου, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Χατζόπουλος (63΄λ.τ Σκαφιδάς), Γκιουρσάνης (72΄Πότσι), Παρλάντζας (72΄Φώτος), Χριστίδης (79΄Αναδολού), Ζαφειρίου (78΄ λ.τ Κίτσιος), Κακαβίτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Kεχαγιάς (Κοζάνης), Βογιατζής, Παπαλίτσας (Καρδίτσας).