Βαθμολογία

Όλα δείχνουν γάμο ΑΕΚ-Μιλόγιεβιτς!

Το σίριαλ με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ παίρνει τέλος καθώς η Ένωση έφτασε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός είχε κερδίσει έδαφος έναντι του Σεργκέι Ρεμπρόφ τα τελευταία 24ωρα και έδωσε τα χέρια με τους «κιτρινόμαυρους».

Την Τρίτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε νέα συνάντηση με τον Μιλόγεβιτς σε ξενοδοχείο της Αθήνας όπου υπήρξε και η σχετική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο διετούς διάρκειας πιθανότατα.

Πλέον το θέμα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά μέσα στην Τετάρτη με τον Μιλόγεβιτς να υπογράφει και να ανακοινώνεται αποτελώντας τον νέο προπονητή της ΑΕΚ.

Το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Μανόλο Χιμένεθ τον οποίο και ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Εν αναμονή ανακοινώσεων λοιπόν για τον Μιλόγεβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για να αναλάβει την ΑΕΚ έπειτα από το πέρασμά του τη σεζόν 2016-2017 από τον πάγκο του Πανιωνίου.

Τη διετία 2017-2019 εκτίναξε τις μετοχές του ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα με τίτλους και με παρουσία στους ομίλους του Champions League, ενώ μέχρι τον περασμένο Μάρτιο βρισκόταν στον πάγκο της Αλ Αχλί στη Σαουδική Αραβία. Στο παρελθόν, και πριν κάνει γνωστό το όνομά του ως προπονητής, είχε καθίσει στον πάγκο των Τσουκαρίτσκι και Ομόνοιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για δύο σερί σεζόν (2017-2018 και 2018-2019) ο Μιλόγεβιτς είχε αναδειχθεί καλύτερος προπονητής του σερβικού πρωταθλήματος. Μάλιστα το 2017 και το 2018 είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος Σέρβος προπονητής.