Βαθμολογία

Το «αντίο» του Θεολόγου στην ΑΕ Καραϊσκάκης

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη θητεία του έμπειρου στόπερ στον σύλλογο της Άρτας. Ο Παντελής Θεολόγου με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τον Καραϊσκάκη.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός σημείωσε: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μια συγνώμη στον κόσμο της ομάδας μας και στους ανθρώπους που μας στηρίζανε και μας πιστεύανε μέχρι το τέλος.

Προσωπικά θέλω να ζητήσω μια συγνώμη για την συμπεριφορά μου στο αγώνα με την Δόξα Δράμας στη Δράμα. Τόσα χρόνια σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Ήταν ένα λάθος της στιγμής λόγο της πίεσης χωρίς αυτό να δικαιολογεί την πράξη μου. εις το επανιδείν ….». Ο Θεολόγου κατέγραψε φέτος με τον Καραϊσκάκη 20 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ 2 ενώ πέτυχε και τρία γκολ.

Αποχαιρέτησε τον Καραϊσκάκη και ο Χατζηδίμπας

Το μήνυμα του 22χρονου ποδοσφαιριστή στα social media.  Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στον Καραϊσκάκη Άρτας και 23 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ 2, ο Κώστας Χατζηδίμπας αποχαιρέτησε συμπαίκτες και προπονητές, ευχόμενος σε όλους καλή συνέχεια: «Μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρόνια τελειωσε. Ο στόχος που θέσαμε από την αρχή δεν επετεύχθη αλλά είμαι πολύ περήφανος για όλους όσους πάλεψαν μέσα στην ομάδα μέχρι την τελευταία αγωνιστική!! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες, προπονητές και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στον καθένα ξεχωριστά».