Βαθμολογία

Κοντά σε συμφωνία με το Mega ο Φώτης Σεργουλόπουλος...

Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές της «χρυσής» εποχής της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει περάσει από πολλά τηλεοπτικά πόστα και από τα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια και μάλιστα σε όλες τις ζώνες. Μετά το τηλεοπτικό του «διαζύγιο» από τη Μαρία Μπακοδήμου, παρέμεινε περιζήτητος και το όνομά του συζητιέται αρκετά συχνά την περίοδο των μεταγραφών.

Αν και τον τελευταίο καιρό ακούστηκε έντονα ότι την επόμενη σεζόν θα πάρει τη θέση του Κρατερού Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου», η πληροφορία αυτή όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα αλλά φαίνεται πως μια τέτοια πρόταση δεν τέθηκε ποτέ σοβαρά επί τάπητος. Ο Φώτης εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση του Star αλλά την επόμενη σεζόν θα τον δούμε- εκτός απροόπτου- σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα με το  Znews, μετά την περσινή του θητεία στον Alpha σε ένα τηλεπαιχνίδι που δεν συγκίνησε το κοινό- αν και ο ίδιος έκανε ό,τι μπορούσε- ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Mega, έτσι ώστε την επόμενη σεζόν να παρουσιάσει μια εκπομπή… «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα του.Υπογραφές φυσικά δεν έχουν πέσει ακόμα, αλλά το κλίμα είναι θερμό και από τις δύο πλευρές.