Βαθμολογία

Φεύγει από τον ALPHA ο Κώστας Τσουρός και πάει στο Mega...

Τη σεζόν που ακόμα διανύουμε ο δημοσιογράφος είναι στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού λέγοντας κάθε σαββατοκύριακο στον ALPHA πως «Καλύτερα δε γίνεται», με την εκπομπή να είναι πρώτη στη ζώνη της σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Ωστόσο την επόμενη σεζόν ο Κώστας Τσουρός θα είναι στο MEGA, αλλά όχι τα σαββατοκύριακα, όπως είχε κυκλοφορήσει. Άλλωστε από όσο γνωρίζω οι σχέσεις του με τη Ναταλία Γερμανού είναι άριστες και σίγουρα δεν θα επέλεγε να βρεθεί απέναντι τόσο στην ίδια την παρουσιάστρια αλλά και σε μία δυνατή και καλοχτισμένη εκπομπή.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες  πληροφορίες μου αυτό που φαίνεται πως έκανε τον Τσουρό να αποδεχθεί την πρόταση του MEGA, εκτός από μία… δύσκολη διοικητικά σεζόν στον ALPHA είναι ότι θα είναι σε καθημερινή εκπομπή με ενεργό και σημαντικό ρόλο. Και για να μην πάει το μυαλό σας… εκεί που ΔΕΝ πρέπει να πάει… να διευκρινίσω ότι δεν θα είναι στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη… αλλά πιο νωρίς.

Βέβαια, στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες «πηγές» ένα ακόμα mega-λο δέλεαρ για την απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη είναι ότι στο πλαίσιο συνεργασίας με το MEGA ο ρόλος του θα ανοίξει… περισσότερο… ανάλογα με τις ανάγκες του ψυχαγωγικού προγράμματος την επόμενη σεζόν… κι όχι μόνο…! Είναι ξεκάθαρο πως ο Κώστας Τσουρός θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη...

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς