Βαθμολογία

Ενας Λαρισαίος αγωνίζεται στη Super Liga Σερβίας

Ένας Λαρισαίος ηλικίας 22 ετών αγωνίζεται στη Super Liga Σερβίας και δίνει τη μάχη της καθιέρωσης. Πρόκειται για τον Μπράνκο Ρίζνιτς που γεννήθηκε στη Λάρισα στις 4 Οκτωβρίου 1999 όταν ο πατέρας του Ζόραν Ρίζνιτς αγωνιζόταν στην ΑΕΛ.

Ο νεότερος Ρίζνιτς παίζει στη μεσαία γραμμή στην Ίντιτσα και έχει φέτος έντεκα συμμετοχές εκ των οποίων μία ως βασικός και δέκα ως αλλαγή.
Θεωρείται από τα ταλέντα στη γείτονα χώρα, ενώ είχε και τετραετή θητεία στη Ραντ με την οποία έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία της Σερβίας 18 παιχνίδια! Σύμφωνα με το transfermarkt κοστολογείται 100.000 ευρώ, ενώ στη Ραντ είχε τιμή 150.000 ευρώ.

Ο πατέρας του Ζόραν Ρίζνιτς αγωνίστηκε στην Ελλάδα για πέντε χρόνια, παίζοντας στον ΟΦΗ και την ΑΕΛ. Από τον ΟΦΗ έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις, ενώ από την ΑΕΛ... λόγω οικονομικών προβλημάτων όχι με τόσο καλές. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Ζόραν Ρίζνιτς πλέον δεν ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο. Αφού κρέμασε τα παπούτσια του πλέον ζει μόνιμα στο Σάμπατς, μια πόλη που βρίσκεται αρκετά μακριά από το Βελιγράδι.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία