Βαθμολογία

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΠΑΕ ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ άρχισε ο μεταγραφικός σχεδιασμός όπως αναφέρει ο Σωτήρης Κέλλας και η εφημερίδα Ελευθερία και ήδη προστέθηκε ο Ευριπίδης Γιάκος. Η συγκεκριμένη μεταγραφή έγινε με υπόδειξη του νέου προπονητή και είναι η μοναδική που αφορά παίκτη που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας.

Δεδομένη είναι και η απόκτηση του 26χρονου (γεννήθηκε στις 134 Ιουλίου 1995) Εδεσσαίου αμυντικού μέσου Κώστα Παπαγεωργίου που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στα Τρίκαλα. Πέρυσι είχε 26 συμμετοχές, ενώ πρόπερσι 29. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Στο παρελθόν αγωνίσθηκε στον Εδεσσαϊκό και τη Βέροια.

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να βρίσκεται στη Λάρισα ένας ελληνοποιημένος σέντερ φορ. Τέλος, η ΑΕΛ κινείται στην απόκτηση ενός ακόμα στόπερ, ενός επιτελικού μέσου και επίσης δύο εξτρέμ, με τα οποία έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Επίσης η ΑΕΛ θα έχει επτά ξένους, και θα είναι οι: Ναγκί, Γιακιμόφσκι, Γκράουρ (κοινοτικοί), Ακούνια, Κολομπίνο, Χουσίνο, Μαξιμένκο (ξένοι). Στη Super League 2 μπορούν να παίξουν πέντε παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ομάδα εκ των οποίων τρεις ξένοι. Στην εικοσάδα μπορούν να συμπεριληφθούν οκτώ.