Βαθμολογία

Επιστροφή με το… αριστερό για την ΑΕΛ Κ19 (PICS)

Επιστροφή στην αγωνιστική «δράση» για την Κ19 και την ΠΑΕ ΑΕΛ να αγωνίζεται το μεσημέρι της Κυριακής (23/5) στο Στάδιο Αλκαζάρ κόντρα στη Λαμία για την 8η αγωνιστική (0-2).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από έντονη ζέστη με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να κάνει από μία διακοπή ώστε οι παίκτες να πάρουν «ανάσες» δροσιάς.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας». Οι γηπεδούχοι του Αποστόλη Ευαγγέλου προσπάθησαν αρκετά μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής και με τους Τσέλα και Μιλτιάδη προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 και ουσιαστικά χωρίς κάποια μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Ήταν ένα πρώτο 45λεπτο με πολύ πάθος και παιχνίδι κέντρου.

Στην επανάληψη έγιναν και κάποιες αλλαγές και από τις δύο ομάδες και στο 55’ η Λαμία κατάφερε να κάνει το 0-1 με σου του Αριστοτέλη Δαβή από κοντά.

Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ του Βασίλη Κοντονίκου που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο.

Η ΑΕΛ είχε δύο καλές στιγμές με τον Τσέλα και μεγαλύτερη στο 85’ με ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ του Μιλτιάδη αλλά το σουτ που έκανε «τράνταξε» το δοκάρι και έτσι έμεινε μέχρι τέλους του 0-2.

ΑΕΛ (Αποστόλης Ευαγγέλου): Αντωνόπουλος, Κορτσάρι, Παπακωνσταντίνου, Σούμπαση, Αγγελούλης, Χατζής, Μεσκούρη (65’ Τσιούπρος), Τσέλα, Πλακιάς (46’ Κούκος), Μιλτιάδης, Σταμάτης (65’ Κυριζάκης).

Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Τρόπουλος, Γιαννακάκος, Πέτρου (78’ Καλαμπαλίκης), Δερματάς, Πάντος, Σέντης, Τρουμπουλός, Δαβής, Τσιχλάκης (46’ Κοντονίκος), Τασιούλας (78’ Αποστόλου), Λαμπρόπουλος (78’ Χύσκα).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Κοντογιώργος, Πάλλας (Λάρισας).