Βαθμολογία

Άσχημο αποτέλεσμα για τον ΠΟΕ…

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο ΠΟΕ του Ζήση Ζιάγκα στο Αμύνταιο από την τοπική ομάδα και σίγουρα η παραμονή δυσκολεύει για τη Λαρισινή ομάδα που πάλεψε αλλά δυστυχώς έχασε το παιχνίδι στο τέλος…

Από την άλλη ο Ερμής Αμυνταίου μετά από μία καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος απέναντι σε μια ομάδα που και αυτή αγωνίζεται για την παραμονή κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η ομάδα του Παντελή Τσιλεμάνη απειλούσε τους φιλοξενούμενους ιδιαίτερα στην επανάληψη και με την είσοδο των τριών νεαρών παικτών στα τελευταία λεπτά κυνήγησε τη νίκη και με εκπληκτική προσπάθεια του ταλαντούχου Φιλλίπου Γιάννη πέτυχε ένα ωραίο γκολ στο 85’.

Ο ΠΟΕ είχε τις καλές του στιγμές, μόχθησε πολύ όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα… Οι γηπεδούχοι «έκλεψαν» τη νίκη από τους Ελασσόνίτες, που είχαν δύο δοκάρια με τους Αθανασούλη και Καραγκούνη, ενώ από το 60 αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής τοου Πεπκολάι.

*Στην αρχή του αγώνα τιμήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής για την προσφορά στον σύλλογο Βουνοτρυπίδης Μάκης.

Π.Ο.Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος (25’ λ.τ. Γκουτζουρέλας), Λαγός, Νταμπώσης, Σουγλής, Περτιόνι (58’ Αθανασούλης), Φουρκιώτης (70’ Καραμούλας), Γκαμπέτας, Μουστάκας (58’ Λαζαρίδης), Πεπκολάι, Ματούλας (70’ Μπούσιας), Καραγκούνης.