Βαθμολογία

Τρίποντο παραμονής για τον Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Σημαντικό τρίποντο για τον Ηρακλή Λάρισας το απόγευμα της Κυριακής (23/5) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Του Χρήστου Γκατζούλη
ΦΩΤΟ: Ιωάννης Ξανθόπουλος

Το πιο σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας έκανε ο Ηρακλής Λάρισας επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες μέσα στο «σπίτι» του. Οι γηπεδούχοι είχαν το κίνητρο και έτσι οι παίκτες των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου παρά το γεγονός πως βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, στη συνέχεια έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν στην ολική ανατροπή κατακτώντας τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Στο 5΄ο Χριστίδης είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ. Και στο 8΄ ήρθε η ψυχρολουσία για τους «κυανόλευκους» με τον Μίχο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ να κάνει το 0-1.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης με τους Παρλάντζα (10΄), Χριστίδη (18΄, 23΄) και Τσακίρη (24΄) και το βρήκε τελικά στο 30΄με ένα άπιαστο σουτ του Γιάννη Χριστίδη να φέρνει το ματς στα ίσια (1-1).

Μάλιστα ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάει και με προβάδισμα στα αποδυτήρια αλλά Κακαβίτσης (41΄) και Ζαφειρίου (43΄) δεν βρήκαν στόχο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η επανάληψη για τους «κυανόλευκους» καθώς στο 50΄ο Ηρακλής Γκιουρσάνης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας, πέτυχε την ολική ανατροπή διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Με το υπέρ τους σκορ οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση και έφτασαν έτσι στη σημαντική αυτή νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα που σαφώς πιο άνετο βαθμολογικά, έκανε τη δική του προσπάθεια.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης (46΄Αθανασιάς), Στοϊνοβιτς Χ., Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Χατζόπουλος (62΄Πότσι), Γκιουρσάνης (82΄Κίτσιος), Παρλάντζας (82΄Σκαφιδάς), Χριστίδης (75΄Παπαδάκος), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Τ. Παραφέστας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Κουρτεσιώτης, Οικονόμου, Λιάπης, Μπασιάκας, Κόκκινος Α. (60΄Κόκκινος Σ.), Ζάγγος Π., Κατσιγιάννης (78΄ Ζάγγος Α.), Βαγγελάκος (60΄Καρβούνης), Μίχος (78΄Μπακατσής).

Διαιτητική τριπλέτα: Ασλανίδης. Μαυρογιώργης, Κυριακού (Πιερίας).