Βαθμολογία

Κούγιας: «Η ζωή κάνει κύκλους…»

Προσωπική δήλωση Αλέξη Κούγια

Με το προφυλακισμένο για στημένους αγώνες παχύδερμο από την απόφαση της Δικαιοσύνης, που αν δεν ήταν ο ευεργέτης του ο Μαρινάκης να πληρώσει 300.000 ευρώ εγγύηση για να τον αποφυλακίσει (ούτε ο μεγαλύτερος κακοποιός δεν έχει πληρώσει τόσο μεγάλη εγγύηση) και εγώ να βοηθήσω στο Δικαστήριο θα ήταν ακόμη φυλακή, δεν θέλω να έχω καμία αντιπαράθεση και δεν με ενδιαφέρει τί λέει και τί γράφει.

Ας κοιτάξει την Πύδνα Κίτρους και την οικογένειά του και ας αφήσει εμένα και την ΑΕΛ ήσυχους.

Η ζωή κάνει κύκλους και αγνώμονες άνθρωποι σαν και αυτόν έχουν προδιαγεγραμμένο τέλος.

Εγώ 70 χρόνια είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος σε όλους τους τομείς της ζωής μου και ανεξάρτητος οικονομικά και επαγγελματικά.

Σε ένα Δικαστήριο που ήμασταν πρόσφατα και που το έχασε, με τους μάρτυρές του και με τους δικηγόρους του από τον Βόλο, τον κύριο Εμμανουηλίδη και την Κασσιανή, κλαιγόταν και έλεγε ότι το εισόδημά του είναι 1.500 ευρώ το μήνα.

Εγώ μόνο στην εφορία πληρώνω 52.000 ευρώ τον μήνα.

Πιθανότατα η Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού πρέπει να αρχίσει να ψάχνει τη νομιμότητα της μετοχικής συνθέσεως της Πύδνας Κίτρους – Βόλος.

Όσον αφορά το ταμείο της ΑΕΛ που ανησυχεί, αυτή τη στιγμή στους λογαριασμούς της έχει 1.300.000 ευρώ.

Αυτή είναι η τελευταία δήλωσή μου που αφορά αυτό το άτομο και για κάθε λέξη που λέει και για κάθε τι που κάνει τον έχω στο στόχαστρο και χωρίς ανακοινώσεις θα προσφεύγω στη Δικαιοσύνη, όπως κάνω πλέον και για αντιστοίχου ποιότητας πρόσωπα στη Λάρισα και σε αυτούς που τους υποκινούν από την Αθήνα.