Βαθμολογία

Έτσι θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ τη νέα σεζόν...

Αλλαγές στα δεδομένα του ΣΚΑΙ φέρνει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία κλήθηκε να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το στήσιμο του προγράμματος τη νέα σεζόν. Ελάχιστες εκκρεμότητες μένουν.

Για τη νέα σεζόν το πρόγραμμα από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα θα μείνει ακριβώς ίδιο με αυτό της φετινής, με μοναδική εκκρεμότητα το αν θα συνεχίσει ή όχι η μισάωρη μαγειρική εκπομπή της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου. 

Στο slot 6-8 θα δούμε την επιστροφή του "Κάτι ψήνεται" που διαρκεί δύο ώρες, αντί για μία όπως τα προηγούμενα χρόνια σε ALPHA και ΑΝΤ1. Θα ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και το slot 9-11 από Δευτέρα έως Πέμπτη θα μοιραστεί ανάμεσα στο "Αγρότης μόνος ψάχνει" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στη νέα δραματική σειρά "Πάθος", χωρίς να έχει "κλειδώσει" ποιο θα προηγείται. 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη 11-1 θα βλέπουμε τα επεισόδια του "Big Brother", ενώ τις Παρασκευές στο prime time παραμένουν τα live.  Ούτε το Σαββατοκύριακο θα δούμε ιδιαίτερες αλλαγές, εκτός από το γεγονός πως το "ΣK Family" περνά αποκλειστικά στα χέρια της Αντελίνας Βαρθακούρη, ενώ ακόμα υπάρχει ένα μικρό ερωτηματικό με το "Dot". Για την prime time του Σαββάτου αναζητείται νέα παρειστικη μουσική, ενώ τις Κυριακές μένει αμετακίνητο το "The Voice". 

tvnea.com