Βαθμολογία

Σουάρες: «Με υποτίμησε η Μπαρτσελόνα, ευγνώμων στην Ατλέτικο»!

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Λουίς Σουάρες λίγο μετά την κατάκτηση του τίτλου απ’ τους «ροχιμπλάνκος»! Τις απαντήσεις τις έδωσε στο γήπεδο. Για το αν ακόμη έχει αξία στο ποδόσφαιρο, για το αν μπορεί να συνεχίσει στο υψηλότερο επίπεδο. Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος και την κατάκτηση του τίτλου, όμως, ήρθε η ώρα να πει όσα έχει στην ψυχή του ο Λουίς Σουάρες!

Ο Ουρουγουανός στράικερ ευθέως μίλησε για υποτίμηση απ’ την πλευρά της Μπαρτσελόνα προς το πρόσωπό του, ενώ τόνισε πως είναι ευγνώμων για την Ατλέτικο! Οι δηλώσεις του Λουίς Σουάρες:

«Υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να ζεις... Ήταν δύσκολο το περασμένο καλοκαίρι. Ο τρόπος με τον οποίο η Μπαρτσελόνα με περιφρόνησε, με υποτίμησε... Αλλά θα είμαι πάντα ευγνώμων για την Ατλέτικο, η οποία μου άνοιξε τις πόρτες έτσι ότι μπορώ να συνεχίσω να αποδεικνύω ότι είμαι καλός.

Πολλοί άνθρωποι υπέφεραν μαζί μου. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, σε καθημερινή βάση... Πέρασα πολλά χρόνια στον κόσμο του ποδοσφαίρου κι αυτή ήταν η σεζόν που υπέφερα περισσότερο. Η Ατλέτικο είχε μια υπέροχη χρονιά, παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε κατά καιρούς στη LaLiga. Ήμασταν οι πιο συνεπείς και τελειώσαμε πρωταθλητές».

onsports.gr