Βαθμολογία

Αποχαιρετιστήρια προπόνηση στον Απόλλωνα Λάρισας

Έκλεισε η φετινή χρονιά για τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και οι παίκτες των «κυανόλευκων» θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η λαρισινή ομάδα συμμετείχε στη διαδικασία των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Super League 2, ενώ αρχικός της στόχος ήταν να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.
Χρησιμοποιώντας το AEL FC ARENA στα πρώτα της παιχνίδια, επέστρεψε μετά στη φυσική της έδρα τη Φιλιππούπολη και αυτό τη βοήθησε σημαντικά για να βρει τον δρόμο της και να βελτιώσει την κακή της αγωνιστική εικόνα.
Εκτός των ονομάτων που ήταν στο δυναμικό της ομάδας, τον Γιάννη Μάγγο αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία ο Κώστας Φραντζέσκος, ο οποίος είναι άγνωστο εάν θα συνεχίσει και την καινούργια σεζόν στον Απόλλωνα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως να έχει έρθει σε επαφή με θεσσαλική ομάδα της Super League 2 και οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο βαθμό. Πάντως ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο, τονίζοντας πως πρώτα θα μιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας.

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος υποσχέθηκε στους παίκτες πως θα ταχτοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν και τους ευχαρίστησε παράλληλα για την προσπάθεια που έκαναν, τονίζοντας πάντως πως η ομάδα θα μπορούσε να διαγράψει μια καλύτερη πορεία, με τους έμπειρους παίκτες που είχε αποκτήσει την περίοδο των μεταγραφών.

ΚΑΙ …ΦΑΓΟΠΟΤΙ
Πάντως μετά την πρωινή προπόνηση ακολούθησε και φαγοπότι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, για το οποίο φρόντισαν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Μπίζιος με τον υπεύθυνο του γηπέδου Παναγιώτη Δοξόπουλο, που νοστάλγησε κατά το ένδοξο παρελθόν…

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Ελευθερία