Βαθμολογία

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση... εκτάκτως εξ΄ αποστάσεως

Σήμερα Σάββατο 22 κι αύριο Κυριακή 23 Μαΐου 2021 το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» δίνει το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha, αλλά με… αλλαγές. Ο Νίκος Μάνεσης μας κάνει παρέα «εξ αποστάσεως». Στο πλατό της εκπομπής βρίσκονται, εκτάκτως, η Μαρία Νικόλτσιου,  ο Πέτρος Καρσιώτης, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Παναγιώτης Σουρέλης , μια και ο covid -19 «πέρασε» από  την αίθουσα σύνταξης της εκπομπής, για να μάθει τις ειδήσεις από πρώτο χέρι!

Ο Νίκος Μάνεσης θα παρεμβαίνει μέσω της τεχνολογίας και θα δίνει το παρόν με τον αυθορμητισμό, τον χιούμορ και την εμπειρία του. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του ακολούθησαν αυστηρά το πρωτόκολλο που επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις για λόγους πρόληψης, ασφάλειας και ατομικής ευθύνης. Παραμένουν σπίτι, από όπου τους βλέπουμε με συνδέσεις, βίντεο θέματα και σχολιασμό αφού το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μας έχει συνηθίσει να είναι παντού!
 
Σύσσωμο το ενημερωτικό δυναμικό του Alpha -Σάββατο και Κυριακή- θα βρίσκεται στις επάλξεις για να μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες κι αυτό το Σαββατοκύριακο στον Alpha.