Βαθμολογία

Γουλβς: Τέλος ο Νούνο Εσπίριτο από τον πάγκο!

Έκπληξη με το τέλος της συνεργασίας με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο που αποχωρεί μετά από τέσσερα χρόνια στους «λύκους»!

Από το 2017 ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο βρίσκεται στον πάγκο της Γουλβς. Την οδήγησε στην Premier League, την καθιέρωσε εκεί για μια τριετία, φτάνοντας μέχρι και τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετράει… μέρες στον πάγκο των «λύκων»! Κάτι που έγινε επίσημο!

Την Κυριακή κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας και εν συνεχεία θα αποχωρήσει, μετά από κοινή επιθυμία με το κλαμπ!

«Μετά από τέσσερις σεζόν στο κλαμπ, την Κυριακή θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην τεχνική ηγεσία της Γουλβς. Ευχαριστούμε Νούνο», ανέφερε η ανακοίνωση των «λύκων».

Ο Πορτογάλος δήλωσε απ’ την πλευρά του: «Η Κυριακή θα είναι μια συναισθηματική μέρα, όμως είμαι τόσο χαρούμενος που οι οπαδοί θα είναι πίσω στο “Μολινό” και θα μπορέσουμε να μοιραστούμε μια τελευταία στιγμή μαζί, σαν μια… αγέλη»!

Αυτό που δεν ξέρουν πολύ είναι πως ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είχε βρεθεί και στον πάγκο του Παναθηναϊκού το 2011, ως μέλος στο προπονητικό τιμ του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

onsports.gr