Βαθμολογία

ΕΡΤ: Τέλος η Νάντια Κοντογεώργη και το ΦλΕΡΤ

Έτοιμη να αφήσει πίσω την παρουσίαση είναι η Νάντια Κοντογεώργη, καθώς η ΕΡΤ δεν θα ανανεώσει τη σύμβαση της μετά από ενάμιση χρόνο στην κρατική τηλεόραση, βάζοντας τέλος στη συνεργασία των δυο πλευρών. Κι εκείνη μπορεί να λέει στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου ότι εκείνη δεν θέλει να συνεχίσει, αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Αν και η εκπομπή ξεκίνησε την πορεία της με μεγάλη στήριξη σε όλα τα επίπεδα και τις καλύτερες προοπτικές τελικά φαίνεται πως οι οι Ελληνες τηλεθεατές είχαν διαφορετική άποψη. Τα ποσοστά τηλεθέασης δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά για το ΦλΕΡΤ με αποτέλεσμα να έχουν γίνει πολλές παρατηρήσεις στην παρουσιάστρια για αλλαγή πλεύσης. Δεν είναι τυχαίο ότι έγιναν αλλαγές πάνω από μια τόσο μπρος (προστέθηκαν διοί της άνθρωποι όπως ο Γιώργος Δάσκαλος, ενώ προστέθηκε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας) όσο και πίσω από τις κάμερες (αρχισυντάκτες, βοηθοί πήγαν και ήρθαν) ώστε η εκπομπή να μπορέσει να κοιτάξει κατάματα των ανταγωνισμό αλλά μάταια.

Οι γκρίνιες με την διοίκηση ξεκίνησαν τις γιορτές όταν βγήκε στον αέρα ένα εορταστικό πρόγραμμα ξεφεύγοντας από την πιο κουλτουριάρικη essence της παρουσιάστριας. Η συγκεκριμένη εκπομπή πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και όσο κι αν η ΕΡΤ προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πείσει την παρουσιάστρια να γίνει πιο λαϊκή.

Μάλιστα, δεν θεωρείται καθόλου τυχαία η πρόσφατη ανάρτηση του πρώην αρχισυντάκτη της, Νίκου Τιλκερίδη που τη σφάζει με το γάντι εκθειάζοντας τον Νίκο Κουρή με τον οποίο συνεργάστηκε τους τελευταίους μήνες στην ΕΡΤ αλλά μην αναφέροντας ούτε λέξη για την συνεργασία του με την Νάντια Κοντογεώργη.

Το ρεπορτάζ ανήκει στην Τίνα Μεσσαροπούλου