Βαθμολογία

Λαμία: Ανανέωσε και ο Άνχελ Μαρτίνεθ

Η Λαμία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία της και με τον Ισπανό αριστερό μπακ. Μετά τους Μπεχαράνο, Ταϊρόν η Λαμία γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της και με τον Άνχελ Μαρτίνεθ.

Η ανακοίνωση της Λαμίας: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν ακόμη χρόνο με τον 30χρονο (15/5/1991) Ισπανό, αριστερό μπακ, Angel Martinez Ortega.

Ο Martinez ήρθε στη Λαμία τον Ιανουάριο του 2021 και μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 16 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας μας. Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες!».

Ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιο με την ομάδα της Λαμίας. Η οικογένειά μου και εγώ θέλαμε να συνεχίσουμε εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα δουλέψω σκληρά όπως το έκανα και μέχρι τώρα για να φτάσουμε τη Λαμία όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θα συνεχίσω να προσφέρω πάντα το 100% των δυνάμεών μου!».