Βαθμολογία

Λευτέρης Αυγενάκης: Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Πότε βλέπει την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες ο Λευτέρης Αυγενάκης, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να αναφέρεται και στη Νέα Τούμπα.

Του χρόνου αναμένεται να επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Λευτέρη Αυγενάκη, βάσει των στοιχείων που υπάρχουν ως τώρα.

Στο πλαίσιο της επιθεώρησης των έργων του έγιναν στο Καυτανζόγκλειο, ο Υφυπουργός αθλητισμού αναφέρθηκε, επίσης, στη νέα Τούμπα και στον τελικό Κυπέλλου. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη Νέα Τούμπα: «Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η συζήτηση για το νομοσχέδιο στη Βουλή για τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, μέχρι να γίνει το πρότζεκτ που έχει στηρίξει η κυβέρνηση μας και δεν είναι άλλο από τη νέα Τούμπα...».

Για τα έργα στο Καυτανζόγλειο: «Καταφέραμε να ολοκληρωθεί ένα έργο με πολλές καθυστερήσεις και από αύριο, έπειτα και από τους τεχνικούς ελέγχους, αναμένεται να δοθεί για χρήση. Γίνονται ανά την Ελλάδα περισσότερες από 50 εγκαταστάσεις στίβου, γιατί πιστεύουμε στον αθλητισμό. Να ευχηθώ να είναι καλότυχοι οι αθλητές που θα βρεθούν εδώ...».

Για τον κόσμο στα γήπεδα: «Είχα συνάντηση με ανθρώπους του χώρου και τέθηκε το θέμα στο τραπέζι. Με βάση τους εμβολιασμούς, του χρόνου αναμένεται να υπάρξει κόσμος στο γήπεδο βάση πρωτοκόλλου, αυτό είναι η δική μου εκτίμηση. Με βάση το πλαίσιο που υπάρχει πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε από τη Superleague1 και έπειτα οι υπόλοιπες κατηγορίες».

Για τον τελικό: «Να κερδίσει το ποδόσφαιρο και ο καλύτερος στον τελικό. Μακάρι να είχε κόσμο, αλλά ελπίζουμε στην επόμενη διοργάνωση».