Βαθμολογία

Φινάλε με ήττα για Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε με ήττα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και ανανέωσε το εισιτήριο για τη νέα SL2. Τα Τρίκαλα επικράτησαν με σκορ 3-1.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήταν για τον ΑΟΤ στο 8’, όταν μετά από πάσα του Σταματή, ο Τάχατος βγήκε μόνος απέναντι στον Αστρά αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! Η ομάδα των Τρικάλων άνοιξε το σκορ στο 40’, όταν μετά από σέντρα του Νιάρου, ο Σταματής από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Τασιούλης με σουτ, μετά από ασίστ του Καμπέρη, στο 43’ έφερε το ματς στο ίσια 1-1. Δύο λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 45’, μετά από προσπάθεια του Ευθυμίου, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σκούπρα, με τον κ. Αλάμπεη να καταλογίζει πέναλτι. Ο Ριζογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστρά για το 2-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 53’ ο Πέλκας από εξαιρετική θέση σούταρε για να τραντάξει την οριζόντια δοκό του Αστρά.

Τη νίκη (3-1) των Τρικάλων την σφράγισε ο Ευθυμίου στο 78’. Ο Έλληνας επιθετικός με ωραία προσωπική ενέργεια και συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Καλογιάννης): Περλιέσι, Νιάρος, Τάχατος (46’ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης (86’ Ντιαλόσι), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πιαστόπουλος, Σταματής (72’ Ζησόπουλος), Πέλκας (57’ Σιλβάνο), Ευθυμίου (86’ Κλεμέντε).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Φρατζέσκος): Αστράς, Γεωργακόπουλος, Καλούσης (38’ Νγκο), Καμπέρης, Σκούπρας, Μπαλογιάννης (72’ Ντά Κάμπο), Μπάλλας (46’ Λίταινας), Λουκάς, Χατζής, Παυλής, Τασιούλης (76’ Αθανασιάδης).

Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών). Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), Τσολακίδης (Αθηνών). 4ος: Πουλόπουλος (Πειραιά).

ΦΩΤΟ: sportrikala.gr