Βαθμολογία

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το τέλος του ριάλιτι

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σήμερα, 17 Μάη πότε τελειώνει το ριάλιτι επιβίωσης αλλά έκανε και μία αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε χθες (16 Μάη) έκτακτο συμβούλιο προκειμένου να ανακοινώσει στους παίκτες όλες τις μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι. Η πρώτη βόμβα έσκασε για τους παίκτες με την ανακοίνωση του παρουσιαστή για την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως η παραγωγή του έδωσε χρόνο προκειμένου να αναρρώσει και να σκεφτεί, ωστόσο ο ίδιος είχε πάρει την απόφασή του. Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4.

Φυσικά οι παίκτες του "πάγωσαν" στο άκουσμα της είδησης, ενώ έσπευσαν να στείλουν τους χαιρετισμούς τους αλλά και τα μηνύματα στον Νίκο Μπάρτζη. Στη συνέχεια ο Νίκος εμφανίστηκε στην καλύβα προκειμένου να τους αποχαιρετήσει.

Ο Γιώργος Λιανός δεν έμεινε μόνο σε αυτή την ανακοίνωση αλλά ανακοίνωσε στους παίκτες που έχουν απομείνει ότι το ριάλιτι γίνεται ατομικό και σήμερα προέβη σε νέες αποκαλύψεις...

Σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera ρωτήθηκε για τις εξελίξεις του survivor και είπε, o παρουσιαστής: «Παράταση καμία δεκαριά μέρες θα πάρει… Ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα τον Ιούλιο»! Και όταν ρωτήθηκε για τους συγγενείς των παικτών και αν θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο, υπογράμμισε: «Κάτσε βρε εδώ «παίζει» κορονοϊός…»! Άρα δέκα μέρες το ριάλιτι παίρνει παράταση και οι συγγενείς λόγω κορονοϊού δεν θα ταξιδέψουν!

gossip-tv.gr