Βαθμολογία

Μόνο έτσι μπορούσε να χάσει ο Ηρακλής Λάρισας (PICS + VIDEO)

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής (16/5) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ όπου ο Ηρακλής Λάρισας υποδέχθηκε την Καρίτσα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Ηρακλής Λάρισας παρότι απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ίσως βρέθηκε στην καλύτερή του ημέρα, δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό απέναντι στην Καρίτσα (1-2).

Ο  Ηρακλής Λάρισας εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός απέναντι στην Α.Ε. Καρίτσας. Είχε πάθος, αποφασιστικότητα και παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να βάλει πολύ δύσκολα στην ομάδα της Πιερίας που δεν δικαιολόγησε την θέση της.

">http://

Η αναμέτρηση ήταν για γερά νεύρα όπου τα είχε όλα με δυνατές προσωπικές μονομαχίες αλλά και έναν διαιτητή, τον κ. Τσιμεντερίδη (Κοζάνης) που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αφήνοντας με πολλά παράπονα το Λαρισινό συγκρότημα. Ο διαιτητής αδίκησε την ομάδα του Ηρακλή που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις που είχε όμως ήταν αδύνατον να πάρει κάτι με τα δεδομένα που προέκυψαν στο ματς.

Κραυγαλέα φάση στο 52΄ όταν «έκλεισε» τα μάτια σε δύο περιπτώσεις πέναλτι στην ίδια φάση πάνω σε Χριστίδη και Παρλάντζα, προκαλώντας τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ηρακλή ενώ αντίθετα έδειξε πολύ εύκολα την άσπρη βούλα στο 9΄ με τον Λάγδαρη να κερδίζει το πέναλτι από τον Χατζηλιάδη, με το βίντεο να μην δικαιώνει τον κατά τα άλλα έμπειρο ρέφερι.

Στο αγωνιστικό μέρος, μόλις στο 9΄ο Ηλιόπουλος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Λάγδαρης από τον Χατζηλιάδη κάνοντας το 0-1, απόφαση την οποία και αμφισβήτησαν δικαιολογημένα οι γηπεδούχοι.

Στο 31΄ένα καλό σουτ του Κυπαρίσση έφυγε λίγο άουτ, με τον Ηρακλή να αγγίζει την ισοφάριση στο 40΄αλλά ο Ζωγράφος απέκρουσε δύσκολα την καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ του Στοίνοβιτς. Και στο 44΄ο Παπαγιάννης απομάκρυνε το σουτ του Ηλιόπουλου από πλάγια θέση.

Με επιθετικές διαθέσεις μπήκαν στην επανάληψη οι παίκτες των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου και στο 51΄ο Ζαφειρίου προειδοποίησε έχοντας ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο άουτ.

Στην αμέσως επόμενη φάση υπήρξε η διπλή παράβαση, με τις ανατροπές πάνω σε Χριστίδη και Παρλάντζα αλλά ο κ. Θεοχάρης έδειξε να συνεχιστεί το ματς, παρά τις όποιες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.

Στο 54΄οι «κυανόλευκοι» το βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με εξαιρετικό πλασέ του Ηρακλή Γκιουρσάνη μετά από «μαγική» μπαλιά του Κακαβίτση, γράφοντας το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Γκολ το οποίο δεν πρόλαβαν να χαρούν για πολύ μιας και οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν και πάλι δίχτυα στο 56΄με τον Καλαϊτζή που είχε περάσει λίγο πριν ως αλλαγή κάνοντας το 1-2.

Στη συνέχεια το ματς πήρε μια «άγρια» ομορφιά, με τον Ηρακλή να ψάχνει απεγνωσμένα το γκολ της ισοφάρισης και τους φιλοξενούμενους να φυλάγουν καλά τα νώτα τους ενώ λίγο έλειψε στο 77΄να «κλειδώσουν» το τρίποντο αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Γκίκα.

Το 1-2 διατηρήθηκε ως το τέλος, με την Καρίτσα, να πανηγυρίζει μια δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν Ηρακλή που στάθηκε στο ύψος του και έδειξε πως αξίζει πολλά περισσότερα…

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Στοϊνοβιτς Χ., Χατζηλιάδης (73΄Φώτος), Γαλάνης, Χατζόπουλος, Γκιουρσάνης, Παρλάντζας, Χριστίδης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Α. Στύλος): Ζωγράφος, Καραγκούνης, Λάγδαρης, Τροϊρης, Κωτσιόπουλος, Παπαϊωάννου (50΄λ.τ Καλαϊτζής), Γκίκα (78΄ Τόλιος), Ζαφειρίδης, Ηλιόπουλος (62΄Αλεξίου), Κυπαρίσσης (78΄ Κυρτέγος), Παλαιοπάνος (78΄ Δημητρουλόπουλος).

Διαιτητής ήταν ο κ. Τσιμεντερίδης που είχε βοηθούς τους κ.κ. Σακκά και Σφυρή (Θεσσαλίας).