Βαθμολογία

Κλώτσησε… την ευκαιρία ο Π.Ο.Ε

Μοναδική ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία «κλώτσησε» ο Π.Ο.Ε μιας και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στα Μετέωρα.

Σε ένα παιχνίδι που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα αλλά παρόλο αυτά οι παίκτες του Ζήση Ζιάγκα, μόχθησαν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη. Οι Ελασσονίτες εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κουτρουμάνου και των βοηθών του.

Φάσεις – Γκολ

18΄Μετά από βαθιά μπαλιά ο Καραγκούνης θα σουτάρει με τη μία υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα των Μετεώρων να διώξει σε κόρνερ.

20’ Με ωραία ενέργεια ο Ματούλας θα μπει στην περιοχή, θα σουτάρει με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκουλιώνη.

23’ Μετά από σέντρα του Ματούλα από αριστερά, στην καρδιά της περιοχής ο Σουγλής θα πάρει την κεφαλιά κάνοντας το 1-0.

29’ Σουτ του Λαζαρίδης μετά από σέντρα του Γκαμπέτα από δεξιά πέρασε ψηλά άουτ.

41’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ρόμπος μπροστά από το Γούπο θα πάρει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

43’ Κοντινό σουτ του Ματούλα διώχνει ο Γκουλιώνης.

44’ Γυριστό στου του Αλέξη Αλμπάνη από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Γούπου.

54’ Σουτ του Ματούλα από πάσα του Γκαμπέτα, με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικούς και στη συνέχεια να μπλοκάρει ο Γκουλιώνης.

55’ Σουτ του Γεωργάκη από πλάγια θέση πέρασε λίγο άουτ.

64’ Με εκτέλεση πέναλτι ο Βασίλης Αλμπάνης θα κάνει το 1-1.

75’ Κεφαλιά του Πεπκολάι στα χέρια του Γκουλιώνη.

87’ Κεφαλιά του Παπαευθυμίου στα χέρια του Γούπου.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Αθανασούλης (71’ Τσάτσος), Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι (70’ Πεπκολάι), Μουστάκας (84’ Καραμούλας), Γκαμπέτας, Φουρκιώτης, Λαζαρίδης (60’ Λαγός), Ματούλας, Καραγκούνης.

ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ (Γιώργος Ράντζας): Γκουλιώνης, Γκόβαρης, Γεωργάκης, Τσιαντούλας, Ρόμπος, Αλμάνης Βασ., Αλμπάνης Αλεξ., Τσιγαρίδας (67’ Μπαλτάς), Πολυζόπουλος (27’ Φωτίκας), Ψύρρας (84’ Παπαευθυμίου), Γερεντές (67’ Μαλάκος).

Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα 88.4