Βαθμολογία

Μαϊδανός: «Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη»

Δείτε τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιώργος Μαϊδανός, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά ο Γιώργος Μαϊδανός: «Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την εφετινή πορεία, που κάναμε. Δεν αρμόζει στο μέγεθος και την ιστορία της ομάδας. Μπορεί με τον καινούργιο προπονητή να δουλέψαμε μόλις τέσσερις ημέρες, αλλά προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι. Πάντα μένει η τελευταία εικόνα, θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με το δεξί. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Θα μπορούσαν να έχουν έρθει και άλλες τέτοιες νίκες;
«Σίγουρα, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που αν είχαμε και λίγη τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και να σώσουμε την ομάδα. Θα μπορούσαμε με τον ΠΑΟΚ που δεχτήκαμε γκολ στο 96, με την ΑΕΚ επίσης να πάρουμε βαθμό. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον. Να καταλάβουμε όλοι σε τι ομάδα βρισκόμαστε. Να δίνουμε το 110% σε κάθε ματς για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Δεν είμαστε για Β κατηγορία».
 
Σχετικά με το συμβάν;
«Ξέρω τον Μπέρτο πολύ καλά. Είμαι σίγουρος πως δεν έχει πει κάτι τέτοιο. Ίσως δεν άκουσε καλά ο αντίπαλος. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος δεν θα προσβάλει ποτέ κανέναν».