Βαθμολογία

«Να περιμένουμε τα μπαράζ, αλλά και να μην γίνουν μένετε όλοι για να ανέβουμε αμέσως»

Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» μίλησε στους παίκτες λέγοντάς τους μεταξύ άλλων πως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, ενώ αν δεν κερδίσουν την υπόθεση με την καταγγελία για τους Ηπειρώτες θα μείνουν όλοι για να ανεβάσουν αμέσως την ομάδα.

Ο αγώνας της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει τελειώσει, με τους «βυσσινί» να έχουν επικρατήσει με 2-0, ένα αποτέλεσμα που έτσι και αλλιώς βαθμολογικά δεν τους έδωσε κάτι, καθώς είχαν ήδη υποβιβαστεί. Ωστόσο οι Λαρισαίοι κυνηγάνε στην ΕΕΑ την υπόθεση του ΠΑΣ, ζητώντας τον υποβιβασμό των «κυανόλευκων», κάτι που αν γίνει θα φέρει τους Θεσσαλούς στα μπαράζ.

Σε αυτό στάθηκε και ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στους παίκτες μετά την λήξη της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες. Ο πρόεδρος των «βυσσινί» μάζεψε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο κέντρο του γηπέδου αναφέροντάς τους τα εξής: «Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να εκδοθεί η αμετάκλητη απόφαση της ΕΕΑ γιατί θα κερδίσουμε την απόφαση αυτή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά για να παίξουμε μπαράζ. Όμως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας όλοι όσοι είσαστε εδώ σήμερα και παίξατε, έχετε συμβόλαια με την ΑΕΛ από δύο έως πέντε χρόνια ακόμα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ακόμα και για το χειρότερο σενάριο να έχουμε αυτή την πολύ δυνατή ομάδα και να κατακτήσουμε αμέσως το πρωτάθλημα της Super League 2».

gazzeta.gr