Βαθμολογία

ΑΟ Σελλάνων: Απάντησε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Τη δική του απάντηση στον Οικονόμο Τσαριτσάνης έδωσε ο ΑΟ Σελλάνων. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Καμία απολύτως έκπληξη δε μας προκαλεί η πρόσφατη τοποθέτηση της Διοίκησης του Οικονόμου Τσαριτσάνης για τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο μεταξύ μας αγώνα, ιδιαίτερα μετά της επίτευξη της ισοφάρισης από την ομάδα μας.

Αν και δεν ήταν στις προθέσεις μας θα αρκεστούμε σε λίγες επισημάνσεις και δεν επανερχόμαστε.
-Το πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο οι Διοικούντες της Τσαριτσάνης φαίνεται από το γεγονός ότι υποστηρίζουν πως «νόμιμα ο εκπρόσωπός τους βρίσκονταν στον… αγωνιστικό χώρο»!!! Τους πληροφορούμε ότι εκπρόσωπός τους ήταν νόμιμα στον πάγκο. Το τι έκανε στον αγωνιστικό χώρο και γιατί αποβλήθηκε από το διαιτητή περιγράφεται στο φύλλο αγώνα αλλά αυτό θεωρήθηκε «λεπτομέρεια» και έγινε…γαργάρα. Ισως έχουν μάθει να σουλατσάρουν εντός αγωνιστικού χώρου διάφοροι. Άλλωστε δεν πέρασε πολύς καιρός απ τον αλήστου μνήμης αγώνα τους με τη Νίκη Βόλου που ακόμη τον θυμούνται στη Νέα Ιωνία.

-Πρώτη φορά βλέπουμε ανακοίνωση ομάδας να υπερασπίζεται τον… παρατηρητή! Από μόνο του επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες μας. Προφανώς αισθάνθηκαν την ανάγκη να το πράξουν. Δικαιωματικά πάντως ο παρατηρητής άξιζε των «καλών λόγων» των γηπεδούχων για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Την επόμενη φορά μπορούν να τον ορίσουν και αρχηγό αποστολής.
-Σε ότι αφορά την «καταγγελία» τους για το αν έχει οριστεί παρατηρητής σε αγώνα του ΑΟ Σελλάνων «υπεύθυνος τμήματος υποδομών» μάλλον έχουν χάσει… πολλά επεισόδια. Απλά προς πληροφόρηση πριν ακόμη την επανέναρξη του πρωταθλήματος, διαφοροποιήθηκε πλήρως τόσο το ΔΣ της ομάδας όσο και τα στελέχη που ήταν υπεύθυνα για τη λειτουργία των ποδοσφαιρικών τμημάτων μας.

– Το ήθος, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός του Γιάννη Μπουρνάκα είναι αδιαπραγμάτευτες αρχές. Το έχει αποδείξει πολλάκις τόσο στο Προάστιο όσο βέβαια και στη Λάρισα. Με τα όσα αναφέρουν φαίνεται πως «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια». Φυσικά «δεν είδαν» όσους τον καθύβριζαν πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

-Τέλος λυπούμαστε ειλικρινά που οι συνθήκες της πανδημίας δεν μας επιτρέπουν να φιλοξενήσουμε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με τον τρόπο που αρμόζει σε κάθε ομάδα και για τον οποίο έχουμε δεχθεί δεκάδες συγχαρητήρια. Θα ήταν επίσης μια ευκαιρία να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι το αν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, ούτε την επόμενη χρονιά θα έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε την ομάδα του γειτονικού νομού καθώς διαφαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιζόμαστε μαζί στην ίδια κατηγορία.