Βαθμολογία

Το Open «κλειδώνει» την Καινούργιου...

Περίοδος επαφών και διαβουλεύσεων στο τηλεοπτικό τοπίο ενόψει της επόμενης σεζόν με έντονο παρασκήνιο. Ορισμένα από τα πολλά που συμβαίνουν σε κλειστά γραφεία θα τα μάθουμε, καθώς κάποιοι θα αλλάξουν τηλεοπτική «στέγη» και ορισμένα άλλα όχι, αφού κάποιοι θα παραμείνουν στη θέση τους, αν οι «μνηστήρες» δεν τους δώσουν όσα επιθυμούν για τη μεταγραφή.

Έντονο παρασκήνιο φαίνεται ότι υπάρχει στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου που μπορεί και να μην δει ποτέ… επίσημα το φως της δημοσιότητας, καθώς οι πλευρές είναι δεσμευμένες… ακόμα… βάσει συμβολαίου… κλείνοντας έτσι την πόρτα σε υποψήφιους «μνηστήρες». 

Η επιτυχία που σημειώνει, ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή της «Ευτυχείτε» να… ευτυχεί στους πίνακες τηλεθέασης, έφερε στην πόρτα της παρουσιάστριας πρόταση από τηλεοπτικό σταθμό που θέλει να αλλάξει την πρωινή του ζώνη. Κι ενώ φαίνεται πως όλα είχαν βρει το δρόμο για την… αστεράτη μεταγραφή το κανάλι της, το ΟΡΕΝ, λέγεται πως της κλείνει την πόρτα, ενεργοποιώντας τη δυνατότητα που έχει βάσει συμβολαίου για +1 χρόνο, με μονομερή απόφαση του σταθμού. Έτσι, ενώ φαινόταν ότι ο δρόμος της μεταγραφής είχε ξεκινήσει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το Ανοικτό Κανάλι… κλείνει την πόρτα στην παρουσιάστριά του, αποφασίζοντας πως θα την κρατήσει και για την επόμενη σεζόν. Βέβαια, ίσως και να υπάρχει κάποιο… παραθυράκι, καθώς τη φετινή σεζόν η εκπομπή του ΟΡΕΝ έβγαινε ως συμπαραγωγή, με την εταιρεία Barking Well Media να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους, οπότε σε περίπτωση που αποφασίσει το κανάλι να κρατήσει την παρουσιάστρια με την εκπομπή της στο πρόγραμμά του πρέπει να… αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις που απαιτούνται, ξεχρεώνοντας δε και τις προηγούμενες! 

Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει, όταν μάλιστα στο κανάλι της Παιανίας προσπαθούν σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου να βρουν πιο… οικονομικές λύσεις… ξεκινώντας από το καλοκαίρι… και συνεχίζοντας και την επόμενη σεζόν… έστω κι αν γνωρίζουν ότι το «ταμείο» της τηλεθέασης – κι όχι μόνο!- βγαίνει μείον… μήνα με το μήνα…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς