Βαθμολογία

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις Λυμπεράκη – ΕΡΤ

Μεγάλο πρόβλημα στον ενημερωτικό τομέα του Open.  Από πέρσι υπήρχαν διαρροές για κάκιστη σχέση του διευθυντή ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου με την Νίκη Λυμπεράκη.

Η δημοσιογράφος φέρεται πλέον και η ίδια να μην επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι την επόμενη σεζόν και ξεκίνησε τις συζητήσεις με την ΕΡΤ για το βραδινό δελτίο ειδήσεων όχι όμως κατ’ ανάγκη μόνο γι’ αυτό.

Οι συζητήσεις είναι ευρύτερες. Την ίδια ώρα οι επιλογές στο Open είναι ελάχιστες: Η Εύα Αντωνοπούλου αρνήθηκε την πρόταση που της έγινε και μάλλον η λύση θα προκύψει εκ των έσω καθώς τα μεγάλα ονόματα της αγοράς δεν είναι διατεθειμένα να συνεργαστούν με το Open.

Το όνομα του Άκη Παυλόπουλου δεν «παίζει» καθώς κρίνεται πολύ επιτυχημένη η παρουσία του στην πρωινή ζώνη του Open. Ωστόσο και το όνομα της συμπαρουσιάστριάς του Ντόρας Κουτροκόη και αυτό της Λίνας Δρούγκα που παρουσιάσει το μεσημεριανό δελτίο είναι πιθανές λύσεις για το βραδινό δελτίο. Όπως φυσικά και του Γιάννη Παπαδόπουλου που τώρα λέει το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

nassosblog.gr