Βαθμολογία

Επιστρέφουν στις προπονήσεις τα Τμήματα Υποδομής του ΠΟΕ

Τα Τμήματα Υποδομής του ΠΟ Ελασσόνας επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς μετά την μακρόχρονη διακοπή λόγω των μέτρων πρόληψης κατά του κορονοϊού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΠΟ Ελασσόνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την Δευτέρα 17 Μαΐου στις 5 το απόγευμα, στα βοηθητικά δημοτικά γήπεδα, επαναλειτουργούν τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου με τους μικρούς αθλητές να επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Στόχος του ΠΟΕ είναι μέσω των τμημάτων υποδομής, η εκπαίδευση των μικρών αθλητών όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά η σωστή κοινωνικοποίηση τους και η ανάπτυξη της προσωπικότητας τους. Παράλληλος στόχος είναι η ανάδειξη ταλέντων που θα στελεχώσουν με αθλητές της περιοχής μας μελλοντικά την μεγάλη ομάδα του συλλόγου.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από το κράτος μετά την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID 19.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ακριβές πρόγραμμα των προπονήσεων, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στον κ.Άλκη Χατζηβασίλη (6977227455) και στον υπεύθυνο προπονητή των Τμημάτων Υποδομής κ.Φάνη Τσέλιο (6973390996)».