Βαθμολογία

Τα τρία κανάλια που θέλουν την Καινούργιου

Χαμός επικρατεί με την Κατερίνα Καινούργιου και το τηλεοπτικό της μέλλον. Πλήθος καναλιών θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους, με την ίδια να θέλει να φύγει από το OPEN, κυρίως μετά την αποχώρηση Κοκλώνη.

Το πρώτο κανάλι που την είχε προσεγγίσει πριν καιρό ήταν το Mega για την πρωινή του ζώνη, αλλά τότε οι συζητήσεις δεν προχώρησαν. Τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς η παρουσιάστρια αντιλαμβάνεται πως το OPEN βρίσκεται σε μία φάση εγκατάλειψης 

Τρία κανάλια τη διεκδικούν. Ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και το STAR. Το πρώτο τη θέλει για το slot 10-12, μετατρέποντας τη ζώνη από ενημερωτική σε ψυχαγωγική, χωρίς να επηρεάζεται η παρουσία του "Love it" με την Ιώαννα Μαλέσκου. Στο τιμόνι του σταθμού είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που με την Κατερίνα Καινούργιου διατηρεί άψογες σχέσεις. 

Ο ALPHA τη θέλει για το slot 11-1, ωστόσο το συγκεκριμένο κανάλι φαίνεται να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες και για κάποους έχει αρχίσει ήδη να βγαίνει από το "κάδρο των μεταγραφών". 

Το τρίτο κανάλι που έρχεται να προστεθεί και αυτή τη στιγμή είναι το "φαβορί" είναι το STAR για το slot 9-12. Το κανάλι δεν έχει αποκλείσει να δώσει το πράσινο φως στην Κατερίνα Καραβάτου αλλά παράλληλα επεξεργάζεται εναλλακτικές. 

Το "αγκάθι" είναι η ρήτρα που θα πρέπει κάποιο κανάλι να πληρώσει το OPEN, η οποία αγγίζει τα 400.000 ευρώ. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές και φυσικά πρόσωπο-κλειδί σε όλα αυτά είναι ο Θέμης Μάλλης. Για να εγκαταλείψει το OPEN θα πρέπει ένας σταθμός να του εξασφαλίζει και διοικητική θέση πέρα από την αρχισυνταξία. Τα σενάρια είναι τρία. Το πρώτο να χωρίσουν τηλεοπτικά ο Θέμης και η Κατερίνα, το δεύτερο να μετακινηθούν μαζί σε ένα άλλο κανάλι και το τρίτο να μείνουν από κοινό στο OPEN. 

Για να δούμε...

tvnea.com