Βαθμολογία

Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν έχει υπογράψει η Τσολάκη με το OPEN

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της φετινής σεζόν έχει ξεκινήσει και στο Open προετοιμάζουν ήδη την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή η οποία και θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Καινούργιου.

Στην εκπομπή Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου είχαν όλο το ρεπορτάζ για την παρουσιάστρια που βρίσκεται με το ένα πόδι στο Open και δηλώνει έτοιμη να αναλάβει την πρωινή ζώνη για την περίοδο του καλοκαιριού.

«Η Ελένη Τσολάκη συζητά με το Open και αρχικά συζητά για να κάνει την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού, αυτό δηλαδή που είχαν κάνει πέρυσι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Η εκπομπή θα βγει στην αέρα μετά το τέλος της σεζόν για την Καινούργιου. Ήδη αυτή τη στιγμή προετοιμάζονται μπρος και πίσω από τις κάμερες», ανέφεραν στο Happy Day.

Και στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Υπάρχει όμως ένα αγκάθι, μια πολύ βασική προϋπόθεση που βάζει η Ελένη Τσολάη για να επιστρέψει στην τηλεόραση και κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ λογικό. Βάζει λοιπόν την προϋπόθεση στο διετές συμβόλαιο που συζητά να υπάρχει μέσα και το πρότζεκτ που θα παρουσιάσει τον χειμώνα».

Να θυμίσουμε πως μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, η Ελένη Τσολάκη παρέμεινε εκτός τηλεόρασης, αν και το όνομά της είχε εμπλακεί σε αρκετές συζητήσεις γύρω από διάφορα προγράμματα και εκπομπές.