Βαθμολογία

Αποχώρηση Τσιμπανάκου

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος θα αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους της Μαγνησίας. Η απόφαση του είναι οριστική και είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση για να δώσει την ΠΑΕ, σε ενδιαφερόμενους, που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις μιας επαγγελματικής ομάδας. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου σε μια δύσκολη περίοδο, κατάφερε να προσφέρει τα μέγιστα, ανεβάζοντας την ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες. Τέλος, έχει δημιουργήσει ένα προπονητικό κέντρο, κάτι που έλειπε από την ΠΑΕ. 

Αναλυτικά η δήλωσή του, με την οποία έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Μετά από 5 χρονια παρουσίας στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, πιστεύω πως ότι είχα να προσφέρω το έπραξα σεβόμενος απολύτως την τεράστια ιστορία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πλέον μια υγιής οικονομικά ΠΑΕ χωρίς οφειλές και βάρη ή αγκυλώσεις από το παρελθόν.

Η εικόνα της κεφαλαιουχικής μας εταιρείας είναι απόλυτα κρυστάλλινη και αυτό εύκολα γίνεται αντιληπτό από την ΕΕΑ και το ΓΕΜΗ όπου όλα είναι αναρτημένα και σε πλήρη τάξη.

Ήδη μάλιστα, ενόψει της επικείμενης και ήδη αναγγελθείσας από τον κ. Αυγενάκη αναδιάρθρωση της SL2 έχουμε προβεί σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ούτως ώστε η ΠΑΕ να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις και τον συνωστισμό των προθεσμιών.

Σε όλα τα παραπάνω ας προστεθεί και ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών (για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας) το οποίο και παραδίδεται αξιόμαχο και έτοιμο προς χρήση και εκμετάλλευση.

Συνακόλουθα με τα παραπάνω καλώ κάθε υγιή και συνεπή οικονομικά επενδυτη όπως μετά τις 26 Ιουνίου οπότε ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, να έρθει να του παραδοθεί το σύνολο των μετοχών του πλειοψηφικού πακέτου και να συνεχίσει την υλοποίηση του οράματος για την σπουδαία σε ιστορία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου

Ευριπίδης Τσιμπανάκος».