Βαθμολογία

Super League: Κύπελλο και συνέχεια στο Πρωτάθλημα Κ19!

Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στη σημερινή (13/5) τηλεδιάσκεψη της Super League. Συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα, που αφορούν το Πρωτάθλημα υποδομής Κ19 και το Κύπελλο Ελλάδος.

Αναφορικά με τη διοργάνωση των Νέων, αποφασίστηκε να ζητηθεί η τροποποίηση του καταστατικού προκειμένου να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα Κ19 και να έχει διάρκεια μέχρι την ολοκλήρωση του α’ γύρου. Θυμίζουμε πως είχαν διεξαχθεί 7 αγωνιστικές, ενώ αρκετές ομάδες έχουν λιγότερα παιχνίδια. Κατά συνέπεια η λίγκα θέλει να ολοκληρωθεί η διοργάνωση στις 13 αγωνιστικές και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσει το αποτέλεσμα των ομάδων που ισοβαθμούν ή η συνολική διαφορά τερμάτων.

Αναφορικά με το Κύπελλο Ελλάδος, τώρα, η Super League εισηγείται να διεξαχθεί η διοργάνωση της περιόδου 2021-22, όπως ήταν πριν τον κορονοϊό! Με τη συμμετοχή και των ομάδων μικρότερων κατηγοριών δηλαδή και απλά να υπάρχει επιφύλαξη για τα γήπεδα των ερασιτεχνικών ομάδων και αυτών της Football League, σε περίπτωση που κριθούν ακατάλληλα στο ενδεχόμενο που κληθούν να αντιμετωπίσουν συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Super League όπως τις ανακοίνωσε η λίγκα: «Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Super League, όπως αποστείλει στην ΕΠΟ τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K19 με το πέρας του α' γύρου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League».