Βαθμολογία

Αυτή είναι η νέα σειρά που θα δούμε στην prime time του OPEN

Μια ηχηρή μεταγγραφή φαίνεται πως κέρδισε το OPEN για την προσεχή τηλεοπτική σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, αγαπημένο πρόσωπο που απολαμβάνουμε φέτος σε καθημερινή βάση στην ΕΡΤ αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του καναλιού.

Ο λόγος για την κωμική σειρά «Life is not everything» (πρωτότυπος τίτλος) που έρχεται από την Αγγλία και αναμένεται να προσαρμόσει στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα η Μαρία Λάφη που θα υπογράφει την σκηνοθεσία.  Σύμφωνα με  πληροφορίες του zappit.gr, στη νέα κωμική σειρά τον πρώτο λόγο θα έχει ένα πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Και εδώ αναμένεται να έχουμε την έκπληξη καθώς ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα εγκαταλείψει την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» για να ηγηθεί της νέας αυτής προσπάθειας στη συχνότητα του OPEN.

Στο πλευρό του θα βρεθεί η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Την γοητευτική ηθοποιό την γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Κρατάς μυστικό» του Alpha ενώ στο θέατρο έχει συμμετάσχει σε δουλειές με ιδιαίτερη απήχηση όπως «Οι μάγισσες της Σμύρνης» (2018), «Καντίντ ή η Αισιοδοξία» (2017), «Ο θεός της σφαγής» (2020).

Η Εύη Δαέλη και Βασίλης Χαλακατεβάκης θα παίξουν επίσης στη σειρά. Την παραγωγή θα έχει η εταιρεία «Αργοναύτες» και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.