Βαθμολογία

«Πληγώθηκε» στις καθυστερήσεις, «πληγώθηκε» και το ποδόσφαιρο μετά...

Iσόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον ΑΟ Σελλάνων αλλά το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά την γενική σύρραξη που ακολούθησε την ισοφάριση των φιλοξενουμένων στις καθυστερήσεις και προκάλεσε 70λεπτη διακοπή! Χαρακτηριστικό είναι ότι η σύνταξη του Φύλλου Αγώνος ολοκληρώθηκε στις 10 μ.μ. (!), προκειμένου να αποτυπωθούν με ακρίβεια τα όσα συνέβησαν.

H ελλιπέστατη ομάδα του Νίκου Φώλλα προηγήθηκε στο 40' με ωραία ενέργεια και σουτ του Ποτού που αξιοποίησε την προσπάθεια του Αρσένη, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 50' με συρτή εκτέλεση φάουλ του Τζάνη.Στο 63' ο βετεράνος Χατζηλιόντας με εκτέλεση φάουλ στο δεξί "Γ" του Δεληγιάννη έγραψε το 2-1, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την κατάκτηση της νίκης αλλά στο 90'+1' εξ επαφής ο Πρισακάρου έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Αμέσως μετά, ξεκίνησαν διαπληκτισμοί μεταξύ των ποδοσφαιριστών και το "μάρμαρο" πλήρωσε ο γενικός αρχηγός του Οικονόμου Νταρής που βρέθηκε αναίσθητος στο έδαφος, ενώ η διαιτητική τριάδα αποσύρθηκε στα αποδυτήρια. Αφού προσήλθε ασθενοφόρο για την μεταφορά του τραυματία παράγοντα στο νοσοκομείο, ο διαιτητής διέταξε την συνέχιση και ολοκλήρωση του αγώνα για τα υπολειπόμενα 4 λεπτά του πρόσθετου χρόνου, χωρίς να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Στο Φύλλο Αγώνος ο Λαμιώτης διαιτητής Βασίλης Τσιγαρίδας που κατέβαλε κάθε προσπάθεια να αποδώσει δικαιοσύνη (βοηθοί οι Βασίλης Καλύβας - Σεραφείμ Γάκος) κατέγραψε ως αιτία της προσωρινής διακοπής την σύρραξη, επισημαίνοντας την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και εκπροσώπων των ομάδων για να ηρεμήσουν τους παίκτες τους. Ακολούθως, ο Μούρι των Σελλάνων δέχθηκε απώθηση και αντέδρασε γρονθοκοπώντας τον Νταρή, ρίχνοντάς τον στο έδαφος αναίσθητο και αιμόφυρτο. Η σύρραξη γενικεύθηκε, με τον Μούρι να συνεχίζει να γρονθοκοπεί αντιπάλους παίκτες, ενώ πριν την επανέναρξη αποβλήθηκε όπως και οι Αλεξόπουλος - Ποτούσογλου στους οποίους αποδόθηκε βίαιη διαγωγή.

Νωρίτερα, είχαν παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα οι Αρσένης (9') - Αλεξόπουλος (48') του Οικονόμου και οι Παππάς (52') - Ποτούσογλου (61') - Μπαντής (68') των Σελλάνων.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Ν.Δραχαλίβας, Παϊτέρης, Στ.Δραχαλίβας, Ντελής, Αλεξόπουλος, Παπαθανασίου (58' Ντούφας), Αρσένης, Μιφτάρι, Βλαχάκης, Χατζηλιόντας, Ποτός (68' Κωνσταντινίδης).

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Δεληγιάννης, Kαλφούντζος, Ποτούσογλου, Παππάς (66' Γόρδιος), Μπαντής, Λιλολάρι, Τζάνης, Τσιαντής, Β.Γραμματικός (55' Πρισακάρου), Τσιάτας (73' Μούρι), Τσιουμάνης.