Βαθμολογία

Πολύτιμος βαθμός για τον ΠΟΕ στην Κοζάνη

Σ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο ΠΟ Ελασσόνας κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Κοζάνη όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την τοπική ομάδα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 18'. Ο Μαυροματίδης θα κάνει το γύρισμα με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Σουγλή και τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι.

Το εκτέλεσε ο Μπακάλης υποχρεώνοντας τον Γούπο σε μια εκπληκτική απόκρουση διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Τελικά η ομάδα της Κοζάνης θα πετύχει γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.Ο Μπίντσης στο 44’ θα σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή  με την μπάλα να κοντράρει σε παίκτη του ΠΟΕ, να αναπηδά μπροστά από το Γούπο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας της Ελασσόνας θα έρθει στο 2ο ημίχρονο. Στο 60’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραγκούνη, ο Περτζιόνι θα πάρει την κεφαλιά μπροστά από τον τερματοφύλακα της Κοζάνης με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή, η μπάλα στη συνέχεια έφτασε στον Πεπκολάι που με δυνατό κοντινό σουτ θα τη στείλει στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Κοζάνη: (Κερλίδης) Στόικος, Δινοβίτσης, Αλμασίδης, Σαρηγιαννίδης, Σερσέμης, Μπακάλης, Τσώτσος (87’ Δούμας), Αλεξίου, Συράκος (73’ Χατζηνίκου), Μπίντσης, Μαυροματίδης (87’ Χατζηστεφάνου).

Π.Ο. Ελασσόνας: Γούπος, Λαγός, Νταμπώσης, Σουγλής, Περγκιόνι, Αθανασούλης (46’ Καραγκούνης), Γκαμπέτας (85’ Μπούσιας), Φουρκιώτης, Μουστάκας (82’ Καραμούλας), Ματούλας (70’ Τσάτσος), Λαζαρίδης (46’ Πεπκολάι).

elassona884.gr