Βαθμολογία

Survivor: Έφυγε οριστικά και ο Νίκος Μπάρτζης!

Αποχώρησε και ο Νίκος Μπάρτζης μετά τον James Καφετζή! Τι έχει συμβεί; Στο χθεσινό (11 Μάη) επεισόδιο είδαμε να αποχωρεί ο James! Ο Νίκος δήλωσε ότι θα νιώθει μόνος, αλλά έχει βάλει ένα στόχο και θέλει να τον πετύχει και αυτός είναι να κερδίσει το έπαθλο!

Ο James ανακοίνωσε στο τελευταίο συμβούλιο του survivor: «Βρίσκομαι εδώ 5 μήνες και με τον φίλο μου τον Νίκο έχουμε περάσει τρελή πείνα, καταιγίδες, χαρές και λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά κι η δισκοκήλη μου στην μέση δεν μου επιτρέπει να κάνω αυτό που έκανα πάντα. Επίσης νομίζω ότι αρχίζω και χάνω το μυαλό μου με το Survivor, ξεχνώ αναμνήσεις από την έξω ζωή. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλω να αποχωρήσω σήμερα εγώ. Ξέρω ότι ο κόσμος με έχει στηρίξει αλλά για εμένα είναι το τέλος… Το μεγαλύτερο έπαθλο το κέρδισα κι είναι ο Νίκος.».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Happy Day και ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του James έφυγε και εκείνος οριστικά! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Έχουμε νέο ρεπορτάζ παιδιά και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει… Θέλω να μου δώσετε τα ποστ και του αδερφού και του κολλητού του Νίκου Μπάρτζη…»!

Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε γιατί ένιωθε άσχημα ψυχολογικά και όπως ανέφερε και ο Γιώργος Λιανός στο ραδιoφωνικό σταθμό, sfera, θέλει να συνεχίσει αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του! Σύμφωνα με τα spoilers αποχωρεί στο επεισόδιο της Κυριακής!

gossip-tv.gr